Cum face față Dinu Maxer stresului de la mare! Ce face artistul între spectacole

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este primul an în care Dinu Maxer (49 de ani) își face de cap la mare singur, după divorțul de soția lui, Deea Maxer (33 de ani). Ruptura dintre cei doi s-a întâmplat exact atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat și chiar dacă la un moment dat ei spuneau că proiectele profesionale îi vor mai ține încă pe scenă împreună, iată că artistul prezintă singur pe litoralul nostru spectacolele pe care le avea anii trecuți împreună cu fosta soție.

Dinu face echipă bună în Mamaia cu Andreas (12 ani), fiul său și al Deei, și muncesc împreună, cot la cot. Andreas se ocupă de prima parte în care întreține atmosfera pentru copii, apoi tatăl său preia frâiele evenimentului, atât ca prezentator cât și ca artist.

De altfel, anul acesta Dinu Maxer a mai bifat o premieră pe litoral. Tot singur a prezentat, după atâția ani în care a făcut echipă cu Deea, fosta lui soție, și concursul de frumusețe Miss Plaja,  al cărui amfitrion este de 15 ani.

Și dacă tot se află de 3 săptămâni pe litoralul românesc, Dinu Maxer a fost și ținta paparazzilor Click! care l-au suprins puțin cam abătut pe artist sau poate obosit de la atâta alergătură de la un eveniment la altul. La fel era și fiul lui, probabil obosit după o zi lungă în care poate a stat și la plajă și apoi a mers împreună cu tatăl său la serviciu, băiatul câștigând bani de mic și bucurându-se de faptul că este talentat și descurcăreț.

Nu voi fi niciodată supărat când îmi fac ceea ce îmi place! Cine știe ce s-a întâmplat din punct de vedere tehnic, sau poate un alt subiect dacă m-ați surprins cu telefonul în mână. Suntem de 3 săptămâni la mare în această formulă: tată-fiu și facem împreună programul de copii la Majestic Mamaia apoi la Complex Mediteraneean unde și cânt și apoi mă întorc să cânt la Majestic... de aici și stresul să nu întârzii.

Că să rezolv problema am adus o trotinetă cu care să mă deplasez între locații.Suntem foarte apreciați. Este primul an în care facem spectacol în două resorturi și suntem foarte mândri de rezultate. Suntem iubiți de oameni și facem sute de poze cu ei”, ne-a mărturisit Dinu Maxer pentru Click!

Deea și-a refăcut viața, Dinu încă nu

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie după 18 ani de relație și 14 ani de căsătorie. Dacă Deea și-a refăcut viața în brațele lui Robert Drilea, un bărbat puțin mai tânăr decât ea, alături de care este extrem de fericită și are planuri mari, același lucru nu se poate spune încă despre Dinu Maxer care încearcă să își găsească și el o parteneră de viață potrivită.

Ce nu acceptă Dinu Maxer la o femeie

Invitat la începutul lunii mai în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, imediat după divorțul de Deea, Dinu Maxer a precizat că nu îi place să aibă lângă el o femeie care fumează.

"Eu de pildă, nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze. Este un blocaj de-al meu, mama mea a fumat în copilărie și m-a făcut să detest cumva acest "sport", tatăl meu a băut cam mult în copilăria mea și de aceea fac anul acesta 50 de ani și nu pot să mă laud că m-am îmbătat vreodată, că nu am făcut-o. Sunt niște blocaje psihologice din copilărie", a povestit Dinu Maxer  la Exclusiv VIP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net