Dinu Maxer, decizie drastică după divorț! „Nu mai am cui să-i mai fiu fidel!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a fript cu ciorbă, acum suflă și-n iaurt! Dinu Maxer dorește să se îndrăgostească după divorțul de Deea. Artistul a dezvăluit cam ce calități ar trebui să aibă viitoarea lui soție. Cu vârsta, a devenit mult mai pretențios.

Dinu Maxer (49 de ani) nu se mai uită neapărat la frumusețe la o femeie! Ar vrea să încerce, din nou, o căsătorie, dar, deocamdată, încă își linge încă rănile după divorțul de Deea .

Ultimele lui relații s-au sfârșit dezastruos. Solistul spune că a devenit foarte pretențios la femei, în ultima vreme.

Dinu Maxer: „Vreau să mă îndrăgostesc! E plină lumea de femei frumoase, dar nu ajunge!”

Vreau să mă îndrăgostesc! Asta vreau cel mai mult acum! E plină lumea de fete frumoase, nu zic nu, dar nu e suficient asta, vrei să ai mai mult. Dar, acel mai mult de la înălțimea vârstei mele vine cu pretenții mai mari, cu greutăți. Dar reușesc eu într-un final, trebuie doar să o găsesc!”, ne-a dezvăluit Dinu Maxer.

Ce calități ar trebui să aibă nouă soție a lui Dinu Maxer?! „La 50 de ani, am început să am pretenții!”

Dinu rămâne totuși adeptul relațiilor de lungă durată. Din păcate până acum, nu s-a mai ivit o altă femeie care să-i cucerească inima și să-l facă fidel pe viață.

Mi-am dat seama că nu mai sunt axat neapărat pe brunete, pe un tipar, îmi plac și blondele, la fel de mult. Trebuie, însă, să mă îndrăgostesc! Mie femeile îmi dau în prezent maxim 32 de ani!

Acum, dacă nu mai am cui să-i fiu fidel, îmi doresc o altă parteneră. Nu-mi plac aventurile. Prefer să stau, mai degrabă, singur. Sper să găsesc o persoană să mă accepte cu acest val de publicitate cu care vin la pachet. Se pare că e cam greu!”, ne-a mai spus Dinu.

După divorțul de Deea, Dinu Maxer a avut o relație pansament cu bruneta Ada. De atunci, solistul tot caută o femeie care să-l facă să-i tresară inima din nou. În schimb, Deea pare că și-a găsit alesul. Noul iubit, Robert Drilea, și-a exprimat, de curând, intenția de a o lua de soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net