Deea Maxer, mai fericită ca niciodată în brațele noului iubit! Unde au „fugit” în vacanță

#Exclusiv Click!

Deea Maxer (33 de ani) iubește și se bucură de viață, în prezent, ca o puștoaică iar bărbatul care îi înseninează acum zilele este Robert Drilea. Cei doi se pare că se înțeleg de minune, deoarece relația lor evoluează frumos de la o zi la alta.

Deea Maxer se distrează în Grecia, alături de noul iubit

Deea și Dinu Maxer (48 de ani) au divorțat în urmă cu trei luni după 14 ani de căsătorie si 18 ani de iubire! Cei doi făceau pereche atât acasă cât și pe scenă, însă neînțelegerile din ultima perioadă dintre cei doi i-au determinat să pună punct mariajului.

În urma separării, Dinu Maxer s-a afișat cu o domniță la braț pe nume Ada de care s-a și separate rapid, iar în prezent artistul este singur și s-a refugiat în muncă, ceea ce se pare că îi face foarte bine.

În timp ce Dinu muncește de zor, fosta lui soție, Deea Maxer, este plecată în vacanță, în Grecia, cu noul său partener de viață care o face fericită. Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii de pe rețelele sociale, bruneta postează mereu imagini cu ea și partenerul său de viață în locurile unde aleg să meargă: fie la masă, fie se plimbă cu motorul sau stau la plajă ca doi porumbei și se bronzează.

Deea Maxer se vrea din nou mireasă

Invitată recent în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO-TV, bruneta a declarat public că nu exclude varianta de a se recăsători...chiar cu actualul parter, Robert Dîrlea:

 „Cu Robert Drilea, iubitul meu (nr. este bărbatul cu care s-ar căsători). Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”.

Click! spune

Foștii soți nu au rupt legătura, ci dimpotrivă. Încearcă să păstreze o relație bazată pe respect, de dragul celor mici. Cei doi se ocupă de educația și bunăstarea celor mici și nu ratează niciun eveniment important din viața lor.

Deea și Dinu Maxer au participat de curând la serbarea fiicei lor, Maysa, și au radiat de fericire. Toate aceste fapte susțin că părinții fac tot posibilul să aibă o relație normală și matură, de dragul micuților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net