Deea Maxer, îndrăgostită ca o adolescentă! Bruneta petrece tot timpul liber cu iubitul său

Ultima actualizare:

Deea Maxer (33 de ani) se pare că a uitat de tot de Dinu Maxer (49 de ani)! Bărbatul cu care s-a iubit 18 ani și cu care a fost căsătorită timp de 14 ani. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert Dîrlea (30 de ani), un tânăr chipeș care îi face frumoase zilele.

Au ales să divorțeze în luna martie, iar acum fiecare are viața sa! Se pare că nu mai există cale de împăcare între Deea și Dinu Maxer, având în vedere că vedeta acum iubește cu patimă un bărbat de vârsta sa cu care se pare că se înțelege de minune. 

Fosta soție a solistului de la trupa AXXA are o relație serioasă cu Robert Dîrlea, de profesie specialist în vânzări și achiziții auto. Pentru că vedeta i-a făcut cunoștință cu cei doi micuți pe care îi are din mariajul eșuat cu Dinu Maxer, ba mai mult au fost și în vacanță în Grecia împreună unde le-au arătat și internauților cât de fericiți sunt împreună și nu doar!

Tot mai mult timp împreună

Recent, Deea Maxer a postat o imagine în care ea era la volanul mașinii sale, iar Robert era pe motor și așteptau la același semafor pentru a se face verde. În acest timp, bruneta a desenat și o inimioară pe geamul mașinii pentru partenerul său de viață. Semn că aceasta nu își ascunde deloc iubirea pentru actualul său partener.

Gata să se recăsătorească

Bruneta a fost invitată în urmă cu câteva săptămâni în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO-TV, unde a spus public că este pregătită să își refacă viața personală:

„Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi sum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine”, a precizat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net