Deea Maxer s-a reprofilat profesional după divorțul de Dinu. Cu ce se ocupă bruneta: „În curând...”

Deea (33 de ani) și Dinu Maxer (49 de ani) au divorțat la începutul acestei primăveri după 14 ani de căsătorie și 18 ani de iubire! Așa că, fiecare are acum drumul său. Artistul împreună cu fiul lor, Andreas, susține spectacole pe litoralul românesc, iar bruneta a ales să facă un curs de perfecționare ca make-up artist, pentru a profesa în acest domeniu.

După separarea oficială, Deea Maxer se pare că a renunțat la colaborarea pe care o avea pe Litoral, de ani buni, împreună cu soțul său. Acum bruneta se ocupă de promovarea unor produse cosmetice în mediul online și este pe punctul de a termina cu curs de make-up artist, domeniu în care își dorește să profeseze.

Într-o postare recentă pe contul său de Instagram, Deea le-a explicat fanilor săi despre posibilul său viitor job.

Deea Maxer face curs de perfecționare

„Am fost întrebată de cineva dacă acest curs de make-up pe care îl fac acum îl fac pentru mine. Nu...nu este cazul, pentru că eu mă machiez de peste 15 ani, în spectacole, în evenimente sau emisiuni de televiziune. Fiind înconjurată de make-up artiști și fiind pasionată de acest domeniu am știut să fur meserie de la ei...secretele din acest domeniu. Inclusiv informații de bază pe care le-am pus în aplicare pe mine sau pe prietenele mele. Acum vreau să vă mărturisesc că fac un curs de perfecționare la academia prietenei mele pe care o cunosc de peste zece ani.

Este o persoană care este doxă de informație, iar pe mine mă interesează să știu baza, foarte, foarte bine. În momentul de față eu am terminat cursul, acum sunt la practică. Atunci când mă refer la acea bază de a învața, eu nu mă refer la aplicatul culorilor sau la ordinea produselor pentru că eu am mai lucrat în sensul acesta și știu să fac asta. Însă, mă interesa de la acest curs să învăț despre forma feței, despre fizionomii, despre corecții, despre forma ochilor, despre transformări, despre cum corectăm sau îmbunătățim anumite trăsături și apoi să le pun în practică. Deci, eu sunt în zilele de practică acum, cursul l-am terminat. În curând o să vă dau și liber la programări, pentru că eu voi începe să machiez. Bineînțeles pentru evenimente sau altă zi în care trebuie să aveți o schimbare”, le-a spus Deea Maxer internautelor.

Click! spune

După divorț, Deea și Dinu Maxer au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Mai ales că fiul lor, Andreas, a rămas să locuiască la Dinu, iar fiica lor, Maysa, la Deea. Ba mai mult, cei doi locuiesc și în același bloc, unul la etajul doi și celălalt la etajul patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net