Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva diferit ...”

Coldplay a susținut miercuri și joi seară, 12 și 13 iunie, pe Arena Națională în București, două concerte mult așteptate de către români. Însă, se pare că un moment pregătit de către Chris Martin, liderul trupei, nu a fost pe placul tuturor. Vlad Babasha a fost invitat de impresarii formației să cânte în timpul concertului, dar a fost huiduit de majoritatea spectatorilor. Acest lucru a stârnit numeroase reacții din partea vedetelor, care au ținut să îi ia apărarea artistului român. Printre aceastea s-a numărat și Margareta Pâslaru. Ce mesaj a publicat cântăreața pe pagina sa de Facebook?

Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la concertul Coldplay / foto: Facebook
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la concertul Coldplay / foto: Facebook

Margareta Pâslaru (80 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind iubită de sute, chiar mii de oameni, din întreaga țară. Este supranumită „Pasărea Măiastră” a șlagărelor românești și a cucerit aproape instant inimile românilor cu melodiile specifice muzicii ușoare-pop. După episodul Babasha de la concertul Coldplay, când a fost huiduit că a cântat manele pe scenă, în deschiderea spectacolului, stârnind astfel numeroase reacții din partea vedetelor, marea solistă a României a ținut să transmită câteva cuvinte pe rețelele de socializare.

«Varietăți» se numeau spectacolele în anii '60, ceva diferit, 2-3 minute pe gustul fiecăruia. Vorba ceea, într-un show de trei ore, nu-i bai. Formidabilă publicitate ...”, este mesajul publicat de Margareta Pâslaru, pe pagina sa personală de Facebook.  

Andreea Raicu, încântată de concertul Coldplay

De asemenea, și Andreea Raicu a scos în evidență că nu este fană a manelelor, însă respectă preferințele artistului care îi place: „Eu nu sunt fană manele și nici nu ascult, dar pot să respect preferințele unui artist care îmi place! Și momentul de aseară nu a fost rău deloc”, a scris vedeta pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Totodată, a ținut să lase un comentariu și pe pagina oficială de Instagram a trupei, susținând că a fost „magic” concertul și că speră că trupa a încercat unul dintre cele mai delicioase deserturi din România, papanașii: „A fost absolut MAGIC! Mulțumesc pentru tot, în special pentru iubirea necondiționată și pentru cine sunteți. Sperăm că ați încercat măcar un pic de papanași”, este comentariul lăsat de Andreea Raicu, la ultima postare a trupei Coldplay.

Andreea Raicu, încântată de concertul Coldplay / foto: Instagram
Andreea Raicu, încântată de concertul Coldplay / foto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
chirs martin babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net