Mirela Vaida, despre experiența de la concertul Coldplay. Prezentatoarea TV a fost în Grecia pentru a vedea trupa britanică

Mirela Vaida s-a numărat printre vedetele care s-au bucurat de show-ul oferit de către trupa britanică Coldplay. Însă, prezentatorea TV a mers în Atena la concert, astfel că, a putut compara experiența pe care a avut-o în țara vecină cu cea din România.

Mirela Vaida, despre experiența de la concertul Coldplay / foto: colaj Instagram
Mirela Vaida, despre experiența de la concertul Coldplay / foto: colaj Instagram

Mirela Vaida a povestit experiența de la concertul Coldplay din Atena, care a avut loc în urmă cu o săptămână. După ce cele două zile de spectacol de la București au luat final, prezentatorea TV a ținut să scoată anumite detalii la iveală și are mai multe semne de întrebare. Astfel, vedeta nu înțelege de ce lucrurile s-au desfășurat complet diferit la cencertul din Grecia.

„Gata. A trecut nebunia Coldplay, ne liniștim și noi, revenim la treburile noastre. Am stat și m-am uitat ca la un spectacol la tot ce s-a întâmplat în România în cele 2 zile de concert Coldplay. Eu am fost weekendul trecut la Atena, pentru că știam că nu voi putea ajunge în România (...) Am ales să merg la Coldplay în Atena, Grecia, și să mă bucur de un spectacol civilizat și necontroversat. Acum stau și mă întreb, că toată lumea își dă cu părere, trebuie să îmi dai și eu, de ce au ales de la Coldplay să facă acest moment care știau că s-ar putea să fie controversat, din moment ce la Atena nu l-au făcut?

La Atena nu au făcut absolut nimic legat de incluziune, de toleranță. De ce? La Atena, pe un stadion mai mare decât al nostru, care a fost full, a cântat Maisie Peters și, într-adevăr, o solistă, cred, din Grecia, nu i-am reținut numele. A cântat foarte tare, genul Coldplay, un fel de rock, pop-rock așa alternativ, cu influențele lor, civilizat, frumos, pentru publicul foarte tânăr (...)

Mirela Vaida: „În Grecia nu a fost asta, în România a fost. De ce oare?”

Acolo nu a fost nicio controversă de nicio toleranță, de niciun artist. Coldplay și-a făcut spectacolul de când a intrat, 2 ore, până a terminat. Cu artificii, lumini, brățări și așa mai departe. Au cântat oameni din public pe care el i-a adus și totul a fost extrem de civilizat.

Întrebarea mea este, de ce în România a ales să facă altceva? Adică să mai aducă încă un moment pe care nu l-a avut, cel puțin la Atena, în cele două seri de spectacol. De ce în România a ales să facă un alt moment ca și cum știa că e o problemă cu toleranța, cu rasismul, cu lucrurile astea legate de etnie, sau cu manelele. A fost o chestiune pe care și-a asumat-o. Știa consecințele, sau au dat-o așa să vadă ce iese și după au fost și ei șocați de ce a putut să iasă? Două zile s-a vorbit doar de Coldplay.

Nu știu dacă a fost o acțiune de PR sau nu, dar eu stau și mă întreb de ce nu a făcut același lucru în toate țările? Cumva, atunci știam și noi să ne așteptăm că va  urma și la noi o surpriză pentru care trebuie să fim pregătiți. Și în sensul pozitiv și în cel negativ. Așadar, în Grecia nu a fost asta și au și ei problemele lor, în România a fost. De ce oare?”, a spus Mirele Vaida, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
chirs martin babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net