Vedetele din România au strălucit la concertul Coldplay. Au etalat ținute care mai de care mai extravagante

Ultima actualizare:

Cel de-al doilea concert susținut joi, 13 iunie, de trupa Coldplay, pe Arena Națională, a găzduit mai multe vedete românești care au etalat ținute care mai de care mai extravagante. Printre ele se numără: Irina Fodor, Lavinia Petrea, Cristina Ciobănașu. 

Trupa Coldplay / foto: Arhiva Click!
Trupa Coldplay / foto: Arhiva Click!

Vedetele din showbiz-ul autohton românesc care nu au apucat să bifeze prezența în prima seară a concertului Coldplay au reușit să-și facă apariția purtând ținute care mai de care mai interesante, asortate cu mult entuziasm, energie și voie bună. 

Vedetele care au strălucit la concertul Coldplay 

Celebrități românești au strălucit la concertul susținut de trupa britanică legendară pe Arena Națională din București. Acestea au cântat și au dansat pe hit-urile celor de la Coldplay. 

Irina Fodor 

Irina Fodor și Diana / foto: Instagram
Irina Fodor și Diana / foto: Instagram

Irina Fodor nu a mers de una singură la concertul susținut pe Arena Națională, ci însoțită de fiica sa, Diana. Prezentatoarea  „Chefi la cuțite” și „Asia Express” a ales o ținută pe măsura momentului, formată din un top negru cu steluțe argintii și o pereche de pantaloni albi, iar părul și l-a împletit în două codițe. 

Lavinia Petrea 

Lavinia Petrea / foto: Instagram
Lavinia Petrea / foto: Instagram

Lavinia Petrea a furat toate privirile purtând un  top de jeans fără bretele și o pereche de pantaloni negri, lejeri, părul fiind lăsat desprins. 

Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu / foto: Instagram
Cristina Ciobănașu / foto: Instagram

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, a ales să poarte o ținută  formată dintr-un top bej și o cămașă în dungi. Vedeta a ales să își prindă părul într-o coadă.

Babasha, un tânăr manelist, a reprezentat surpriza serii din timpul concertului Coldplay. Din păcate, apariția acestuia și faptul că a cântat o manea a creat o serie de controverse, mulți fiind cei care l-au huiduit pe acesta. 

Smiley, unul dintre artiștii care l-au apărat pe Babasha 

La polul opus, nume cunoscute din România ale muzicii românești au ales să-i țină partea și să-și expună punctul de vedere, printre care și Smiley. Artistul a postat un mesaj în social media:

„Într-o societate civilizată, părerea, dreptul la opinie şi la exprimare liberă nu este huiduit şi nu este blamat. Bă, eu am o părere, da? Dacă părerea mea nu este aceeaşi cu părerea ta, nu trebuie să arunci cu pietre în mine. Bă, nu poţi să faci aşa ceva! Şi dacă nu eşti de acord, şi dacă nu îţi place muzica… Cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Eşti nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta. Tu îl huidui? Cum să faci aşa ceva? Ce societate sănătoasă face aşa ceva?”, a spus artistul într-un video, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net