Primul mesaj al trupei Coldplay după concert! Babasha urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin

Trupa Coldplay a publicat, pe pagina de Instagram, imagini și videoclipuri de aseară, din București. Pe contul de Instagram al trupei a fost publicată o fotografie de la concert, alb-negru, cu mesajul „Mulţumesc, România". Tot pe Instagram, într-un videoclip, Babasha, cântărețetul de manele huiduit miercuri seară, a anunțat că urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin.

Concert Coldplay în București Foto: Denis Grigorescu
Concert Coldplay în București Foto: Denis Grigorescu

Mesajul trupei Coldplay

 „Încă o premieră pentru noi astăzi... un debut mult aşteptat în România şi în Bucureşti. Este minunat să fim în sfârşit aici, ne-am bucurat de o primire foarte călduroasă şi abia aşteptăm să începem... W. X”, au scris cei de la Coldplay înaintea primului concert. 

Aseară, evenimentul trupei britanice a adus, în mod cu totul neaşteptat, minute de huiduieli din partea celor 50.000 de spectatori. Reacţiile au fost stârnite de prezenţa pe scenă a unui cântăreţ de manele. Babasha, invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cântat cea mai nouă piesă a sa, cea de pe locul 1 în trendingul Youtube România.

Foto: Story Instagram
Foto: Story Instagram

Babasha va cânta și în a doua seară 

Aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul, de miercuri, din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay şi alţi 50.000 sunt aşteptaţi joi seară. Controversatul cântăreţ de manele Babasha a declarat într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin.

Cum a reacționat Babasha, 

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația. Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”, a spus Babasha pe rețeaua socială.

Trupa Coldplay, una dintre cele mai de succes trupe 

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy. Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
adina buzatu instagram jpg
banner wiz khalifa png
jennifer lopez violet affleck profimedia jpg
banner shelly png
shannen doherty profimedia jpg
banner wiz khalifa png
banner adrian minune png
Elena Tănase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net