Cât a ajuns să coste o cameră de hotel înainte de concertele Coldplay. Gradul de rezervare a ajuns la 99%

Fani din întreaga lume au venit în Capitală pentru cel mai așteptat concert al anului! Hotelurile din București sunt pline, iar până și camerele care costă 1.000 de euro pe noapte s-au dat! Concertul formației Coldplay are loc pe Arena Națională.

Este prima oară când Coldplay vine în România / foto: Profimedia
Este prima oară când Coldplay vine în România / foto: Profimedia

Fani din întreaga lume se află astăzi în București, pentru concertul formației Coldplay. Pentru a-și putea vedea trupa preferată live, oamenii nu au mai ținut cont de căldură, distanță, nici chiar de prețurile de la hotelurile unde s-au cazat! „Am venit din Londra pentru concert. Îi iubesc pe cei de la Coldplay. Sunt foarte entuziasmat”, a declarat un fan indian, potrivit observatornews.ro.

Trupa britanică a vândut peste 50 de milioane de albume, iar acesta este primul lor concert în România. Artiștii britanici au ajuns în România de ieri și sunt cazați la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. De-a lungul Bucureștiului, gradul de rezervare la hoteluri a ajuns la 99%, iar ultima cameră s-a închiriat chiar acum câteva ore, la un hotel de 5 stele, cu 1.000 de euro pe noapte.

Hotelurile din Capitală sunt pline

„Suntem sold out. Avem şi oaspeţi români, avem şi oaspeţi din străinătate care au venit special pentru concertul Coldplay. Din Europa, din Israel, sunt de peste tot”, a declarat reprezentanta hotel București, Cristina Huzum, conform sursei citate. „Ne-am hotărât din timp unde să facem rezervarea, iar aşa ne-am descurcat”, a explicat o tânără sosită la concert.

Trupa Coldplay urmează să suțină două concerte în București, astăzi și mâine. În cursul acestei dimineți, îmbrăcat lejer, solistul trupei, Chris Martin, a ieșit la o plimbare prin Cișmigiu, unde a cumpărat o înghețată de la o tonetă din parc.

Iar pentru fanii din țara noastră a trupei Coldplay, acest concert este un adevărat vis devenit realitate! „Îi iubim pe Coldplay. De vreo zece ani zic: o dată în viaţă trebuie să-i văd. E foarte cald, dar rezistăm. Suntem bine, abia aşteptăm”, a spus o fană venită la concert din Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
ciolacu facebook jpeg
regina sophia magdalena jpg
gustari sanatoase 1200x800 jpg
george simion 1 jpg
john wayne gacy jpg
matilda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net