Sectorul din București în care sute de oameni au rămas fără gaze

Peste 250 de consumatori casnici și non-casnici din Sectorul 3 din Capitală, cât și din județul Ilfov, au rămas fără gaze! Furnizarea a fost sistată de către Distrigaz Sud Reţele, din cauza unei avarii produse la o conductă. Mai multe străzi au fost afectate, iar clienții sunt sfătuiți să anunțe imediat dacă simt miros de gaz, după ce se va relua alimentarea.

Sunt afectate și străzi din județul Ilfov
Sunt afectate și străzi din județul Ilfov

O avarie produsă la o conductă din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a lăsat aproximativ 267 de clienţi casnici şi non-casnici din Sectorul 3 al Capitalei fără gaze! Alimentarea a fost oprită în zonă începând cu ora 16:40, iar străzile afectate sunt Gara Căţelu, Gării Căţelu, Gura Badicului, Între Tartalele şi Peleş. Probleme sunt și în localitatea Cernica, din județul Ilfov.

„O companie terţă, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Drumul între Tarlale, din Sectorul 3 al municipiului Bucureşti, a produs o avarie la o conductă a reţelei de distribuţie a gazelor naturale. Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranţă, Distrigaz Sud Reţele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 12 iunie 2024, începând cu ora 16:40”, a comunicat Distrigaz Sud Reţele, conform adevarul.ro.

A fost estimat de către echipele de intervenție ale Distrigaz Sud Reţele că situația ar trebui să revină la normal în jurul orei 20:00.

Clienții care simt miros de gaze trebuie să anunțe imediat

De asemenea, compania a mai comunicat clienților care simt miros de gaze după ce va fi reluată alimentarea să sune imediat la Centrul de Apeluri şi Depanaj Urgenţe Gaze.

„După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să apeleze Centrul de Apeluri şi Depanaj Urgenţe Gaze la numerele de telefon: 021 9281, 031 9031 sau 0800 877 778, să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a mai comunicat compania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net