Fructul care ne poate scăpa de petele de pe hainele albe! Trucul ingenios pe care doar puțini români îl știu

Cu siguranță că multora dintre noi le place să poarte haine albe, sau aleg această culoare dacă merg la un eveniment unde doresc să fie îmbrăcați cât mai elegant. Cu toate acestea, hainele de această culoare pot să vină și cu unele bătăi de cap! Iar cea mai comună problemă pe care o vom întâmpina atunci când vine vorba despre hainele albe sunt petele! Din fericire, un simplu fruct ne poate ajuta să scăpăm de această problemă!

Lămâia ne poate ajuta să scăpăm de petele de pe haine
Lămâia ne poate ajuta să scăpăm de petele de pe haine

Poate că deja multora dintre noi ni s-a întâmplat să punem o bluză albă în mașina de spălat, convinși că o vom scoate ca nouă, însă, la final, acea pată încăpățânată încă persistă. Iar dacă avem ghinionul ca acea pată să fie de ruj, ori de verdeață, ori cerneală, ea va fi și mai greu de aliminat! Din fericire, există câteva trucuri ingenioase care ne pot ajuta să ne păstrăm hainele albe curate!

Iar primul dintre acestea este să spălăm haina exact în clipa în care s-a murdărit! Dacă am observat că bluza noastră albă s-a pătat, este important să încercăm să ajungem acasă pentru a o spăla cât mai repede posibil! Altfel, murdăria va avea timp să se întrepătundă în țesătură, așa că va fi mult mai greu să o scoatem!

Fructul care ne poate scăpa de pete

Pe lângă acest truc, care poate să nu fie întotdeauna tocmai viabil, există și un fruct anume care ne poate ajuta să scăpăm de petele de pe hainele albe! Mai precis, lămâia, ori, mai precis, zeama acesteia, poate fi utilă pentru a curăța hainele! Tot ce trebuie să facem este să stoarcem o lămâie peste pată, iar problema ar trebui să se rezolve!

Mai ales atunci când este vorba despre haine din bumbac, in, ori din poliester, zeama acestui fruct ar trebui să fie extrem de eficientă! De asemenea, putem să stoarcem lămâi în 2 litri de apă și să lăsăm hainele pătate la înmuiat, peste noapte. Din fericire, acest fruct poate fi foarte util împotriva petelor de pe hainele albe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net