Mămăligă cremoasă, rețeta secretă care te va cuceri instant. Cum se prepară și ce ingrediente o fac delicioasă

Mămăliga este un preparat emblematic pentru bucătăria românească, iar dacă vom folosi doar câteva ingrediente simple, putem transforma simpla mămăligă în ceva cu totul delicios și special! Iar cel mai bun exemplu este mămăliga cremoasă cu unt, smântână și brânză, de care nu ne vom mai sătura!

Este o rețetă de care nu ne vom mai sătura / foto: Instagram
Este o rețetă de care nu ne vom mai sătura / foto: Instagram

Casiana Constantin ne prezintă pe contul ei de Instagram o rețetă cu totul specială, de care nu ne vom mai sătura! Iar tot ce ne trebuie pentru a pregăti această mămăligă delicioasă sunt doar câteva ingrediente simple, pe care le vom găsi în orice magazin!

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă, vom avea nevoie doar de câteva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui să avem la îndemână 200 de grame de mălai, un litru de apă, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smântână, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella, iar dacă vrem ca mâncarea noastră să aibă un gust de-a dreptul special, putem folosi și mușchiuleț afumat!

Cum putem pregăti mămăliga cremoasă cu unt și smântână

Partea cea mai bună este că această rețetă delicioasă este foarte ușor de pregătit, așa că nu ar trebui să avem probleme cu ea, chiar dacă nu suntem foarte experimentați în bucătărie!

Primul pas este să pregătim mămăliga, iar după ce aceasta s-a făcut, vom adăuga în ea untul, cât și cele 5 linguri de smântână, care ar trebui să fie cât mai generoase! Aceste ingrediente trebuie amestecate foarte bine, iar apoi vom da pe răzătoare cașcavalul. Mai departe, într-o tavă tapetată cu unt, vom pune un strat de mămăligă pe care îl vom nivela atent, iar apoi vom presăra cașcavalul ras.

Pasul următor este să adăugăm cubulețele de mușchiuleț afumat, iar apoi vom mai pune un strat de mămăligă. Mai departe, vom repeta procesul, așa că vom adăuga cașcaval și puțin mușchiuleț. Acum putem pune și mozzarella, iar apoi vom pune totul la cuptor, vreme de aproximativ 25 de minute. La final, vom avea o mâncare delicioasă și cu totul specială!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpg
horoscop, zodii, stres jpg
ardei iuti shutterstock 2517156 jpg jpeg
maica domnului manastirea esanca foto bogdan zamfirescu jpeg
airfninja jpeg
ciorba de perisoare jpeg
matreata adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net