O plajă urbană uriașă se deschide în București! Unde se află locația spectaculoasă: „Include o lagună turcoaz”

O investiție uriașă, care a ajuns la 33 de milioane de euro, urmează să ofere bucureștenilor o plajă urbană, chiar din această săptămână! Cei care vor dori să se bucure de acest loc superb trebuie să se știe că noua plajă urbană se găsește în zona de nord a Capitalei, pe strada Coralilor nr. 18.

Plaja urbană se află în nordul Capitalei
Plaja urbană se află în nordul Capitalei

Capitala urmează să aibă propria plajă urbană! Investiția a ajuns la 33 de milioane de euro, iar acest loc superb este situat în zona de nord a Bucureștiului. Lagoon Park Bucharest promite să ofere o escapadă idilică celor care vor vizita această locație de vis!

Bucureștenii care vor dori să se bucure de acest loc inedit trebuie să știe că Lagoon Park va include o lagună turcoaz de 10.000 mp, cu o adâncime de 2 metri. De asemenea, plajele de aici au nisip alb și se întind de-a lungul a 11.000 mp. Nu mai puțin de 1.150 de șezlonguri vor fi disponibile bucureștenilor, cât și 2 restaurante și nenumărate alte facilități!

O nouă plajă urbană se deschide în nordul Capitalei

De asemenea, bucureștenii mai trebuie să știe și faptul că odată ce ajung aici se pot bucura de postul de radio LagoonRadio, de o expoziție auto Lexus, chiar și de diverse sporturi nautice. Investiția a ajuns la suma de 33 de milioane de euro și va oferi Bucureștiului propria plajă urbană!

„Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură.

Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de metri pătrați într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio”, a declarat CEO al Forty Management, Lucian Azoiței, potrivit wall-street.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net