Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay. „Lui i-a plăcut foarte tare de mine”

Ultima actualizare:

Zeci de mii de spectatori l-au huiduit pe manelistul român supranumit Babaha la concertul trupei britanice Coldplay. Tânărul de 22 de ani a fost invitat de impresarii formației, după ce Chris Martin, liderul trupei, a auzit o piesă de-ale manelistului în timp ce se afla în Centrul Vechi al Bucureștiului. L-a căutat pe youtube și, pentru că piesa „Păi Naa”, pe care tocmai o auzise, avea peste 6.714.000 de vizualizări pe YouTube, a decis ca în România Babsha să fie invitatul lui la concert.

Invitații la concertele Coldplay, un obicei cunoscut al lui Chris Martin

Românii l-au huiduit pe Babasha, ignorând faptul că era invitatul lui Chris Martin
Românii l-au huiduit pe Babasha, ignorând faptul că era invitatul lui Chris Martin

Chris Martin, liderul uneia dintre cele mai apreciate formații din lume, are obiceiul să aducă la concertele lui diverși invitați. În 2022, în Polonia l-a adus pe scenă pe un cântăreț ucrainean care cânta la chitară pe străzile Varșoviei. Publicul polonez l-a primit cu multă căldură.

În același an, în Londra, a adus pe scenă, în fața unui stadion întreg un artist fără mâini, care cânta la chitară în metroul londonez. Și această alegere a fost apreciată.

În urmă cu câteva zile, la Atena, solistul a chemat pe scenă două surori și a cântat împreună cu ele.

La București, trupa a avut invitați din Peru și Zimbabwe, dar și pe Babasha. Publicul a reacționat agresiv, huiduindu-l puternic pe român.

Reacția lui Babasha: „Lui i-a plăcut foarte tare de mine”

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”, a spus Babasha pe rețeaua socială.

„Nu mă așteptam în viața mea să fie atât de rău”

„Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine.

Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha într-un clip video publicat pe contul său de TikTok.

Întregul turneu al Coldplay, intitulat Music of the Spheres World Tour, care a început în martie 2022 și se va încheia în noiembrie 2024, este dedicat sprijinirii cauzelor minoritare și vocilor care nu se aud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
image png
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net