Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Cât costă un bilet

Coldplay, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock, va susține un turneu în Europa, iar România este printre țările în care concertează. Va fi prima dată când rockerii de la Coldplay  cântă în țara noastră, scrie adevărul.ro.

Cei de la Coldplay vor cânta, pe 12 iunie 2024, pe Arena Națională Foto: Facebook
Cei de la Coldplay vor cânta, pe 12 iunie 2024, pe Arena Națională Foto: Facebook

Când va avea loc concertul din București

Concertul de la Bucureşti este programat pentru 12 iunie şi face parte din turneul european al celebrei trupe. "Music of the spheres world tour" începe la Atena, pe 8 iunie, continuă la București, pe 12 iunie, la Budapesta pe 16 iunie, la Lyon pe 22 și 23.

În iulie 2024 trupa va concerta la Roma, Düsseldorf și Helsinki, iar în august la München, Viena și Dublin. În acest moment, site-ul Coldplay unde vă puteţi înscrie pentru prevânzarea biletelor este blocat. 

Care vor fi prețurile biletelor 

Deși prețurile la bilete pentru concertele din Europa nu au fost încă anunțate oficial, se estimează că acestea vor fi similare cu cele din SUA. De exemplu, un bilet pentru concertul din Amsterdam s-ar putea situa în jurul valorii de 200 de euro.

Coldplay vine cu un show completat de artificii

Este momentul să începeți să vă pregătiți pancartele cu mesaje pentru Chris Martin, pentru că aveți șansa să urcați cu el pe scenă. Ne amintim că în timpul concertului din Amsterdam, acesta a invitat alături de el la pian o tânără din public și i-a dedicat piesa Up and Up. A mers chiar mai departe și a adaptat versurile pentru a-i transmite un mesaj care a emoționat întregul stadion. Cu puțin noroc, anul viitor, un fan din România va putea trăi această experiență fabuloasă.

Dincolo de muzică, Coldplay vine cu un show multimedia total, completat de artificii, confeti și efecte pirotehnice. Veți dansa printre sfere, în ritmuri psihedelice și îi veți vedea pe băieți costumați în extratereștrii, pentru că nu-i așa, ”Everyone is an Alien Somewhere”.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net