Babasha a cântat pe scena Coldplay și aseară. Chris Martin: „Ieri m-am simțit trist, șocat și vinovat"

Ultima actualizare:

Trupa britanică Coldplay a oferit joi seară al doilea concert pe Arena Națională din București, aducând o seară plină de emoții și surprize. Solistul Chris Martin a cerut publicului să-l huiduie pentru a încheia o experiență neplăcută din concertul anterior, unde tânărul cântăreț Babasha a fost primit cu rezerve de unii spectatori, scriu cei de la Adevărul.

Concertul Coldplay FOTO: CAPTURA VIDE
Concertul Coldplay FOTO: CAPTURA VIDE

„Ieri m-am simțit trist, șocat și vinovat"

Martin a explicat cum s-a simțit după incidentul de miercuri seară, când Babasha a fost invitat pe scenă și a interpretat o manea. „Ieri m-am simțit trist, șocat și vinovat pentru ce s-a întâmplat. M-am culcat aseară cu gândul că voi sunteți audiența noastră. Și voi ne faceți fericiți. (…) Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră”, a spus solistul, subliniind importanța respectului și înțelegerii reciproce între culturile diferite.

Continuând într-o notă de reconciliere și iubire pentru publicul românesc, Chris Martin a adăugat: „Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”.

Publicul a aplaudat pe tot parcursul melodiei

Chris Martin a anunțat că Babasha va urca din nou pe scenă pentru a interpreta o manea și a cerut publicului să fie îngăduitor. Babasha, tânărul cântăreț în vârstă de 22 de ani, student la Universitatea Națională de Muzică din București și cu peste 100.000 de abonați pe YouTube, a urcat pe scenă și a cântat piesa „Păi' Na”, acompaniat de Chris Martin.

Publicul a fost încântat, dansând și aplaudând pe tot parcursul melodiei. La final, Chris Martin a declarat entuziast: „Sunteți cel mai bun public ever”, evidențiind energia pozitivă și suportul oferit de fani în acea seară.

Piesa „Păi' Na”, care a adunat peste 7 milioane de vizualizări, a fost primită cu căldură, marcând o schimbare majoră față de reacția inițială de la concertul precedent. Momentul a subliniat importanța deschiderii și respectului față de diversele expresii culturale, transformând seara într-o celebrare a unității și a diversității.

Concertul de joi seară a demonstrat încă o dată că muzica poate fi un limbaj universal care unește oameni din diferite colțuri ale lumii, iar Coldplay și publicul românesc au reușit să creeze împreună o experiență memorabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net