Oana Roman reacționează dur! Ce a spus despre momentul lui Babasha de la concertul Coldplay: „Românii sunt profund rasiști”

Zeci de mii de spectatori l-au huiduit pe manelistul român supranumit Babasha la concertul trupei britanice Coldplay. Mulți au sărit să îi ia apărarea tânărului artist, iar printre acești oameni se află și Oana Roman. Vedeta a avut o reacție tranșantă și a spus lucrurilor pe nume.

Oana Roman reacționează
Oana Roman reacționează

Oana Roman reacționează dur! Ce a spus despre momentul lui Babasha de la concertul Coldplay

Tânărul de 22 de ani a fost invitat de impresarii formației, după ce Chris Martin, liderul trupei, a auzit o piesă de-ale manelistului în timp ce se afla în Centrul Vechi al Bucureștiului. L-a căutat pe youtube și, pentru că piesa „Păi Naa”, pe care tocmai o auzise, avea peste 6.714.000 de vizualizări pe YouTube, a decis ca în România Babasha să fie invitatul lui la concert. Oana Roman se află printre vedetele care i-au luat apărarea artistului și consideră că publicul a procedat greșit. Oana Roman mai este de părere că „românii sunt profund rasiști” și că avem nevoie să ne schimbăm perspectiva din care privim oamenii de etnie romă.

„Este evident că nu putem controla ceea ce simțim, dar putem controla cum reacționăm la ceea ce simțim. Despre asta este vorba, despre faptul că este foarte ok să nu ne placă un lucru, dar este foarte important cum reacționăm și cum ne controlăm în fața unei emoții negative, de exemplu. A huidui pe cineva nu este soluția. Poate voi fi blamată, dar asta este părerea mea. Faptul că zeci de mi8i de oameni au simțit să huiduie un om nu este dovadă de inteligență emoțională sau de orice fel. De ce să simți nevoia de asta? Poți să taci, poți să pleci fără probleme.

reactie babasha coldplay jpg

Nu rezolvi nimic, plus că băiatul acela nu avea nicio vină, nimeni în locul lui nu ar fi refuzat să fie pe scenă în acea seară și este și el copilul cuiva. Are și el un suflet și l-a durut. Până la urmă nu a înjurat pe nimeni, nu a făcut nicio infracțiune, nu a greșit cu nimic și totuși a fost judecat, așa cum ne place să judecăm ceea ce nu ne convine.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net