Oana Roman, șantajată de Marius Elisei. „A făcut poze la conversațiile respective și.."

Oana Roman și Marius Elisei continuă să fie în centrul atenției, chiar și după despărțirea lor. Deși nu mai formează un cuplu de ceva timp, conflictele dintre ei par să fie departe de a se termina. Recent, Oana Roman a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre un episod tensionat care a avut loc după separarea lor.

Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când încă formau un cuplu. Foto: arhiva.
Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când încă formau un cuplu. Foto: arhiva.

Oana Roman, șantajată de Elisei

Vedeta a relatat că, în perioada în care nu mai era împreună cu Marius Elisei, acesta i-ar fi furat telefonul și ar fi folosit conversațiile de pe acesta pentru a o șantaja. Oana a povestit despre acest incident în cadrul unei emisiuni, oferind detalii despre modul în care fostul soț a încercat să o intimideze.

Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a declarat Oana Roman.

Cei doi s-au despărțit oficial în 2021

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial în anul 2021, însă ulterior au decis să își mai dea o șansă. Relația lor a fost marcată de multiple tensiuni, iar cea de-a doua încercare de a fi împreună nu a durat mult. Episodul recent relatat de Oana arată că războiul dintre cei doi este departe de a se încheia.

În altă ordine de idei, Oana Roman a participat recent la nunta lui Pepe cu Yasmine. Evenimentul a fost marcat de momente speciale, inclusiv aruncatul buchetului. Deși Pepe și Yasmine au optat pentru o nuntă atipică, au respectat totuși această tradiție.

Vedeta și-a dorit să prindă buchetul la nunta lui Pepe

Oana Roman s-a numărat printre doamnele și domnișoarele necăsătorite care s-au adunat pentru a prinde buchetul miresei. Ea s-a așezat cât mai aproape de mireasă pentru a-și spori șansele, însă prezentatorul evenimentului, Romică Țociu, a rugat-o pe ea și pe cele din primul rând să facă un pas în spate pentru a da șansa tuturor să participe echitabil.

Stai un pic… fetele mai în spate. Să moară mama, că vă lovește. Natanticu pleacă de aici. Atenție… 3, 2, 1… Start”, a spus Romică Țociu. În final, Ramona Olaru a fost cea care a reușit să prindă buchetul.

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă să fie una tumultoasă, chiar și după despărțire. Episodul de șantaj dezvăluit de Oana arată cât de tensionată este situația dintre ei. În ciuda acestor probleme personale, Oana Roman își continuă viața publică, participând la evenimente mondene, precum nunta lui Pepe și Yasmine, unde reușește să își păstreze zâmbetul și să se bucure de momente speciale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
generalul dan grecu jpg
image
image
image
image
image
image
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
roses 616013 1280 jpg
targsor oras jpg
apelare abuziva 112 prahova 1024x580 1 jpeg
munti pixabay jpg
WhatsApp Image 2024 06 28 at 13 05 58 1536x1023 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net