Oana Roman a recunoscut! A avut și aventuri de-o noapte: „Ca toată lumea”

Oana Roman este tot mai activă pe rețelele de socializare. Mereu își spune părerea într-un mod cât se poate de tranșant. Și nu se ferește de fanii ei. De data aceasta, vedeta a recunoscut că a avut la viața ei și aventuri de o noapte. Totodată, s-a aflat și care a fost marea dragoste a vieții sale. Nu este vorba despre Marius Elisei. 

Oana Roman Foto: arhivă Click!
Oana Roman Foto: arhivă Click!

Oana Roman, despre aventurile de noapte 

Oana Roman a recunoscut că a avut aventuri de o noapte, spre surprinderea internauților, care nu se așteptau ca aceasta să fie așa deschisă. „E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, declara Oana, pe Instagram. 

De-a lungul timpului au fost multe articole în care s-a scris că Oana Roman ar avea o pasiune pentru Pepe. Aceasta a fost întrebată de fani dacă bărbatul cu care a avut o aventură ar fi  Pepe. Doar că vedeta a avut un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat. „Nu! Pentru că s-ar fi numit incest, deoarece el este realmente fratele meu. Și va fi până când nici eu, nici el nu vom mai fi. Și vom fi frați și sus, în Cer.”

Oana Roman nu ar fi agățat niciodată un bărbat 

„Rețineți că eu nu am agățat niciodată un bărbat. Nu știu să fac asta. Toți bărbații cu care am avut o relație au stat cu mine pentru că așa și-au dorit ei și nu pentru că eu i-aș fi plătit în acest sens. Sincer nu am avut până acum iubiri plecate dintr-un club, de-o vară și nu cred că într-un club îți poți găsi dragostea adevarată. Un prieten de-al meu are, însă o vorbă: «o aventura de-o noapte se poate transforma într-o aventură de-o viață». Nu se știe astfel niciodată", declara în trecut vedeta.

Cine a fost marea iubire a Oanei Roman

Oana Roman a recunoscut că fostul ei iubit, Cornel Păsat, a fost dragostea vieții sale. Chiar dacă anii au trecut și ambii și-au refăcut viețile, cei doi s-au iubit timp de opt ani. În 2007, relația dintre Oana Roman și Cornel Păsat s-a încheiat brusc, motivul ar fi fost faptul că bărbatul ar fi avut o aventură cu o prietenă comună, Bianca. Ulterior, Bianca a devenit soția lui Cornel Păsat.

„În 8 ani, n-am simțit nicio diferență de educație dintre mine și Cornel. Era un băiat foarte educat, cu extrem de mult bun-simț. Este un om care este foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui, și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și, mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze. Eu cred că doar trăind împreună, pentru el a fost important. El a evoluat profesional. Când am mers prima dată în America împreună, toți banii pe care a reușit să îi strângă, el nu și-a cumpărat un vârf de ac și cu toți banii ăia a plătit bilete ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe. Și-a dorit foarte mult", a precizat Oana.

Cu toate acestea, conform unor informații apărute în presă, susținute chiar de Marius Elisei, fostul soț al vedetei, se pare că cei doi s-au mai întâlnit și au o relație bazată pe respect, lucru destul de rar mai ales la cuplurile care au avut un final de relație tumultuos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
generalul dan grecu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net