Coșmarul prin care trece Oana Roman. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „De foarte mulți zeci de ani”

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, trage un semnal de alarmă asupra bullying-ului, unul dintre cele mai răspândite fenomene la nivel mondial. Fiica lui Petre Roman mărturisește că se confruntă cu această situație de mai bine de 30 de ani. 

Oana Roman / foto: Arhiva Click!
Oana Roman / foto: Arhiva Click!

Din ce în ce mai multe persoane devin victima bullying-ului, mai ales pe rețelele de socializare. Oana Roman se numără și ea printre acestea și a vorbit deschis pe marginea acestui subiect. 

Oana Roman: „Nu este OK să vărsați numai mizerii”

Vedeta, care de ani de zile se confruntă cu „bullying, hărțuiri și jigniri publice” încearcă să le explice celor care o supun unor astfel de tratamente faptul că nu este deloc în regulă ceea ce se întâmplă. 

„Sunt victima bullying-ului, hărțuirii și jignirilor publice de peste 30 de ani. Mai nou, cu rețelele sociale, lucrul ăsta s-a acutizat foarte tare, când și eu odată fac o postare în care spun: domne, nu-i OK ce faceți, nu este OK să mă înjurați, nu este OK să mă amenințați, nu este OK să spuneți că ar trebui să fiu la pușcărie și eu și tata, nu este OK să vărsați numai mizerii în capul meu în mod gratuit. 

Ce face algoritmul? Algoritmul îmi șterge postarea pentru că dați report. Adică voi, ăia care mă înjurați și mă jigniți și mă călcați în picioare când vă răspund recent, tot voi dați report. Este ceva rău de tot, adică eu nu știu unde o să ajungem. Repet, duc înjurături inimaginabile de foarte mulți zeci de ani, și le duc, zic eu, bine. Pentru că dacă mă interesau nu eram încă astăzi aici, că nu mă interesează. Dar mai trag semnale de alarmă câteodată și nu înțelegeți mulți dintre voi nimic. Din păcate, singurul lucru pe care-l înțelegeți este că vreți să-mi dați report, tot voi mie, și nu vă potoliți. 

Pentru că nu știți cum să vă descărcați nemulțumirile, neîmplinirile, nefericirile, problemele decât înjurând pe alții. Că atât reușiți voi să faceți. Deci haideți să-ncercăm să gândim mai constructiv, să combatem cu argumente, nu cu înjurături, și să ne vedem de treaba noastră. 

Dacă vi se pare că spun ceva interesant ascultați, dacă nu, treceți mai departe. Că dacă înjurați și dați report nu rezolvați nimic, eu tot aici o să fiu, să știți. Vă pup!”, a transmis Oana Roman, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net