Oana Roman a ajuns de urgență cu fiica ei la spital! Ce a pățit Isa: „Acuză dureri de…”

Oana Roman a ajuns, din nou, la spital. Vedeta este îngrijorată deoarece Isa, fiica ei, nu s-a simțit bine. Aceasta a acuzat dureri de ureche. Amintim că Oana Roman își crește singură fiica, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Cei doi erau divorțați din 2021, au mai încercat o reîmpăcare anul trecut, dar în 2023 pare că s-au separat pentru totdeauna.

Oana Roman împreună cu Isa Foto: Instagram
Oana Roman împreună cu Isa Foto: Instagram

Oana Roman, la spital cu Isa 

Oana Roman a ajuns iar la spital, dar de data aceasta cu fiica sa, Isabela, acum în vârstă de 9 ani. Cea mică are probleme de sănătate, iar vedeta este îngrijorată. Speră ca totul să se rezolve cât mai rapid, încât Isabela să fie din nou bine. Potrivit acesteia, Isa ar fi acuzat dureri de ureche. 

Foto: InstaStory
Foto: InstaStory

În luna martie a acestui an, vedeta le împărtășea fanilor săi cât de importantă este prevenția pentru sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să meargă de două ori la spital într-o singură zi. Oana Roman le-a mărturisit fanilor săi că atât ea, cât și Isa, au ajuns la spital pentru a se asigura că totul este în regulă în ceea ce privește starea lor de sănătate. „Azi am fost de două ori la spital, dar nu pentru că avem vreo afecțiune, bine eu am o otită, dar iau antibiotic și ignor durerea. Am fost la spital întâi eu și după masă Isa pentru prevenție. Prevenția este importantă și neprețuită”,a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Vedeta a ajuns de două ori la spital 

Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că și-a făcut o mamografie 3D cu un aparat ultra performant, fiind extrem de importantă după o anumită vârstă. Vedeta a recunoscut faptul că nu și-a mai făcut una de aproape patru ani și că a avut emoții pentru rezultat, simțind un anumit disconfort la unul dintre sâni.

Oana Roman a relatat că după ce a luat-o pe Isa de la școală, au mers împreună la medic pentru o evaluare anuală a micuței. Aceasta a implicat și recoltarea unor probe de sânge, iar medicul le-a recomandat unele investigații obișnuite. Conform declarației sale, Oana consideră că este important ca și copiii să beneficieze de o evaluare anuală la medic pentru a-și menține sănătatea.

Oana Roman, mamă singură

Oana Roman își crește singură fiica, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Cei doi erau divorțați din 2021, au mai încercat o reîmpăcare anul trecut, dar în 2023 pare că s-au separat pentru totdeauna. Nu se cunoaște motivul real al destrămării căsniciei. 

Se zvonește că Marius Elisei i-ar fi fost infidel Oanei Roman. Acum, cei doi locuiesc separat și mai țin legătura doar de dragul fetiței. Însă au mai apărut disensiuni. La un moment dat, Oana Roman îl acuza public pe Marius Elisei că refuză să-și mai vadă copilul și că evită să-i răspundă la telefon.

Marius Elisei, absent din viața fetiței

Oana Roman a adus în discuție un subiect sensibil, afirmând că Marius Elisei, tatăl fiicei sale, Isabela, ar fi absent din viața acesteia. Vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare detalii despre relația actuală dintre Isabela și tatăl său, precum și despre frecvența vizitelor acestuia. Conform spuselor Oanei Roman, fostul său soț nu a petrecut niciodată o noapte sau un weekend cu fiica lor și nici nu a petrecut mai mult de două ore cu ea, aceste întâlniri având loc doar o dată la câteva luni.

„E tare frig și vânt la mare. Dar mă relaxez și privesc marea. Isabela nu este cu mine pentru că în acest weekend este la o colegă care își sărbătorește ziua și va sta la ea tot weekendul. Și-a dorit foarte mult să o las și am fost de acord, îi cunosc familia prietenei, a fost și ea la noi peste weekend. Deci Isa nu este cu tatăl ei. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore o dată la câteva luni”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net