Oana Roman rupe tăcerea și face noi dezvăluiri despre relația Isabelei cu Marius Elisei: „Nu a stat deloc cu el”

Oana Roman a vorbit recent despre relația pe care o are în prezent Isabela cu tatăl său, Marius Elisei. Din mărturisirile făcute de fiica lui Petre Roman ne dăm seama de faptul că tatăl micuței petrece din ce în ce mai puțin timp cu ea. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit / foto: Social media
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit / foto: Social media

Recent, Oana Roman și-a anunțat fanii de pe Instagram cu privire la faptul că pentru prima dată se află la mare singură, fără Isabela. Copila a rămas în grija familiei unei colege de școală care își celebrează în acest weekend ziua de naștere. Oana Roman a precizat faptul că și-a lăsat copila pe mâini bune, având încredere în familia la care Isa a rămas aceste zile. 

Oana Roman: „Isa nu este cu tatăl ei”

Prin intermediul unei postări pe Instagram, vedeta a mărturisit faptul că Isabela nu a însoțit-o în vizita la mare. Nu a rămas în grija tatălui ei, așa cum mulți ar fi crezut. 

„E tare frig și vânt la mare. Dar mă relaxez și privesc marea. Isabela nu este cu mine pentru că în acest weekend este la o colegă care își sărbătorește ziua și va sta la ea tot weekendul. Și-a dorit foarte mult să o las și am fost de acord, îi cunosc familia prietenei, a fostt și ea la noi peste weekend mai demult. Deci Isa nu este cu tatăl ei. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore o dată la câteva luni”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Oana și Isabela au sărbătorit Paștele împreună 

În urmă cu doar câteva săptămâni, când românii au sărbătorit Paștele, Oana Roman făcea un anunț pe rețelele de socializare prin intermediul căruia anunța faptul că în preajma sărbătorilor a fost doar ea și Isabela. 

„În seara Învierii vom fi doar noi două. Nu avem nici bunici, nici frați, nici surori și nu avem nici musafiri. Avem un cozonac bun, ouă făcute de noi, salata de boeuf la care a contribuit și Isa și legume la care voi lua și brânză. Mâine mergem în vizită deci pentru noi este de ajuns ce avem. Nu facem risipă de mâncare și nu exagerăm cu mâncatul.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net