Catinca Roman spune ce avere a lăsat Mioara Roman: „A lăsat ceva moștenire…” Ce relație are cu sora ei, Oana, după decesul mamei lor

Ultima actualizare:

Recent, Catinca Roman a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre ceea ce a lăsat în urmă mama sa, Mioara Roman. Deși au trecut aproape trei luni de la pierderea regretatei jurnaliste, Catinca este încă profund afectată. Totuși, în ciuda durerii, ea a vorbit despre moștenirea lăsată de Mioara și a subliniat că aceasta nu constă în bunuri materiale, ci mai degrabă într-o bogăție spirituală, care este mai importantă decât orice altceva.

Mioara Roman și Catinca. Foto: arhiva.
Mioara Roman și Catinca. Foto: arhiva.

Ce avere a lăsat Mioara Roman

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 23 februarie, în azilul din Snagov, unde fusese internată de câteva luni. Catinca Roman a mărturisit că simte în continuare lipsa mamei, dar gândul că aceasta a scăpat de suferința și problemele de sănătate din ultima perioadă a vieții sale o consolează.

Catinca Roman a vorbit despre "averea" lăsată de Mioara Roman, subliniind că mama ei i-a lăsat o moștenire valoroasă din punct de vedere spiritual. Experiența tragică a pierderii mamei a determinat-o pe Catinca să se reconecteze cu realitatea și să își schimbe perspectiva asupra vieții, apreciind mai mult aspectele spirituale decât pe cele materiale.

Catinca a dezvăluit că, în ciuda dorului intens pe care îl simte, este împăcată și consideră că mama ei a lăsat o amprentă puternică în viețile celor din familie. „Cred că și asta m-a impulsionat cumva să încerc să merg într-o altă direcție mai conectată la realitate", a mărturisit ea, subliniind că moștenirea lăsată de Mioara Roman transcende bunurile materiale și constă în învățăturile și experiențele de viață pe care le-a oferit.

Ce a spus Catinca despre relația cu sora ei, Oana

În ceea ce privește relația cu sora sa, Oana Roman, Catinca a fost rezervată în declarațiile sale, preferând să nu dezvăluie prea multe detalii. Cu toate acestea, a subliniat că legătura cu Oana nu s-a schimbat dramatic după moartea mamei lor. Catinca a evidențiat încă o dată că cea mai prețioasă moștenire pe care au primit-o de la mama lor nu este materială, ci constă în experiențe și amintiri frumoase.

Ăsta este un subiect pe care nu aș vrea să-l discutăm astăzi (n.r. – despre relația pe care o are în prezent cu Oana Roman), cred că ce pot să spun este că nu s-a schimbat în vreun mod dramatic față de cum era înainte. Mama mi-a lăsat o moștenire genetică și mai bună, și mai puțin bună. Cele bune sunt cele intelectuale și fizice, iar negative sunt predispozițiile către anumite boli genetice, dar asta e firesc, toată lumea trece prin asta. Dacă te referi la ceva material, nu a lăsat, dar nu cred că asta e important. Eu pun preț pe lucrurile care nu sunt materiale, pentru că până la urmă cu asta rămâi, cu amintiri, momente frumoase", a spus Catinca Roman, citată de Viva.

În privința moștenirii materiale, Catinca Roman a dezvăluit că singurul bun rămas în urma mamei este un apartament moștenit de la tatăl său.

În plus, din păcate, Catinca a moștenit și o problemă de sănătate de la Mioara Roman, legată de colecist. Fiica ei, Calina, se confruntă și ea cu aceeași problemă, dar este sub tratament medical. Cu toate acestea, Catinca a subliniat că, din fericire, această afecțiune nu necesită intervenții chirurgicale și este gestionată printr-un regim alimentar și tratament adecvat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net