Catinca Roman, discuție sinceră despre relații. Ce spune vedeta despre infidelitate: „Dacă se întâmplă în anumite circumstanțe...”

Catinca Roman, sora Oanei Roman, dă dovadă de sinceritate și transparență în ultima sa apariție în lumina reflectoarelor și vorbește despre infidelitate. Vedeta și-a spus punctul de vedere, a explicat care este nivelul ei de toleranță și ce anume acceptă, sau nu, într-o relație.

Catinca Roman / foto: Social media
Catinca Roman / foto: Social media

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Catinca Roman a declarat faptul că își dorește transparență maximă în relație. Consideră că oamenii nu sunt născuți să fie monogami și ar putea ierta infidelitatea partenerului.

Catinca Roman: „Da, pot să iert” 

Atunci când vine vorba de relații, Catinca este extrem de clară: nu acceptă să fie mințită, ci preferă ca adevărul să i se spună în față, indiferent de cât de dureros sau neplăcut ar fi acela. 

„Eu cred că e mai bine să știi. Cel puțin din punctul meu de vedere e mai bine să știu decât să nu știu. Dacă mi se spune, pot să iert. Dacă aflu că am fost mințită, pentru mine este exrem de grav. Acum să nu exagerăm. Toleranța mea are o limită. Da, pot să iert. Eu nu cred că omul e născut monogam. Nu trebuie nimeni să își bată joc.”, a spus Catinca Roman.

Poate ierta infidelitatea

Catinca nu s-a sfiit să recunoască faptul că ar putea trece peste infidelitatea partenerului.

„Când te angajezi într-o relație, eu cred că cel mai sănătos e să stabilești niște termeni. E ca un fel de tranzacție până la urmă. Orice fel de relație. E un schimb. Tranzacționarea poate sună urât, dar e un schimb de niște lucruri. Eu cred și respect și oamenii care sunt monogami, e ceva extrem de personal.

Nu că mi-aș dori să fiu înșelată, dar dacă se întâmplă în anumite circumstanțe, pot să iert.”, a mai spus Catinca Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
tavi clonda jpeg
banner lia bugnar png
netflix pixabay png
Banner Alin oprea talisman
ilinca vandici raluca badulescu colaj instagram jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image png
dan badea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net