Catinca a tras-o de urechi pe Oana Roman! Ce i-a displăcut total la înmormântarea Mioarei: „Aș fi vrut ceva mai...”

Ultima actualizare:

Catinca Zilahy (56 de ani) a comentat acid decizia Oanei Roman de a-i face o înmormântare de lux mamei lor, Mioara. Oana a apelat la Regina Întunericului, Gabriela Lucuțar, care i-a făcut Mioarei colivă cu foiță de aur! Lumea s-a înghesuit ca la urs să vadă ceremonia fastuoasă și s-a bătut pe pachetele înțesate cu caviar.

Opt coșuri cu colivă, dintre care una ornată cu foiță de aur, peste 100 de pachete împărțite la pomană, sicriu și flori albe!

La funeraliile fastuoase ale Mioarei Roman lumea s-a înghesuit ca la urs și s-a bătut pe pachetele, înțesate cu bunătăți, care s-au împărțit la pomană.

Gabriela Lucuțar a organizat ca la carte înmormântarea Mioarei Roman, pe care fiica defunctei, Oana, și-a dorit-o neapărat una cu fast. Oana Roman a comandat ce-i mai bun pentru mama ei: de la sicriu alb, flori albe, până la limuzina gri, cu care a fost dus la cimitir trupul neînsuflețit al Mioarei. 

Catinca Roman nu aprobă fastul ostentativ de la înmormântarea mamei: „Eu vroiam ceva mai discret!”

Catinca Zilahy nu a agreat deloc decizia surorii ei de a face fast la înmormântarea mamei. Cum, însă, Oana a fost cea care a avut grijă mai mult de Mioara pe ultima perioadă a vieții ei, Catinca s-a conformat, deși îmbulzeala și luxul ostentativ afișat la funeraliile Mioarei nu au fost deloc pe placul ei. 

În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei a fost coborât în groapă, Catinca a făcut câțiva pași în spate și s-a retras din calea curioșilor, care vroiau musai s-o vadă agonizând la înmormântarea mamei sale. 

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. 

Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine

Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a dezvăluit Catinca, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

„Îmi asum că mai des s-a dus Oana la ea la azil!”

Catinca a recunoscut că, în ultima perioadă, a lăsat-o mai mult pe Oana să meargă la azil la mama ei. Anul trecut, Oana a ieșit public și i-a reproșat Catincăi că nu mai trecuse de un an pe la mama lor, la clinica unde era internată. Catinca și-a făcut mea culpa și a dezvăluit că a trecut printr-o depresie îngrozitoare după decesul tatălui ei, regretatul Iosif Zilahy. 

Ea a avut o boală păcătoasă, care îți schimba faciesul, atitudinea. Mai avea momente de luciditate, dar să ne recunoască, să ne pronunțe numele nu se mai întâmplase de câteva luni bune.

Foarte des s-a dus Oana la ea. Îmi asum asta. Oana și mama erau foarte asemănătoare. Eu eram mai mult fata lui tata. 

După ce a murit tata, eu am avut depresie. A fost îngrozitor. Eu, oricum, am un fond genetic depresiv, melancolic. Am făcut și terapie. Căderea a fost dramatică. Am ajuns la medicație, pe care o iau în continuare, mai scăzută însă acum. 

Aveam o anxietate puternică și burnout. Eram pe mod supraviețuire. Vrei 4-5 luni așa. Și mama și tata au avut depresie, în continuare la noi să ai depresie e o stigmă. Lumea trebuie să înțeleagă că se produce un dezechilibru chimic la nivelul creierului, nu poți să te ridici singur, astea sunt baliverne. 

Sunt încă un pic confuză, nu-mi vine să cred că a murit! O să urmeze toate etapele: de negare, de furie, de acceptare, o să mă echilibrez la un moment dat. Nu știu dacă cred în viața de după moarte. 

Nu sunt o persoană credincioasă, bisericoasă. Nu cred în biserică, în ce a devenit ea. Nu mi-e frică de moarte, așa am fost mereu, mai fatalistă. Mi-e teamă de boală, de suferință, de pierderea celor apropiați. Ăsta cred că e cel mai groaznic lucru”, a mai spus Catinca. 

Cum se înțeleg în prezent surorile Roman

Din păcate, nici după moartea mamei lor cele doua surori nu par să fie în relații foarte apropiate. Au îngropat securea războiului, dar nu se vizitează prea des. 

„Cu Petre Roman am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată niciodată, dar l-am considerat ca pe un părinte. E adevărat că făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat. 

Dar nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici.

Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem prea des. Suntem temperamente diferite, asta e! Așa a fost mereu, firi total diferite”, a mai povestit Catinca. 

Oana, pusă la colț că nu poartă doliu după Mioara

Oana Roman i-a făcut mamei sale, recent, parastasul de 40 de zile, dar a fost luată la rost pentru că nu mai ține doliu de către fanii din mediul on-line. Oana s-a enervat și a răspuns cât se poate de dur acuzațiilor.

„Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există. Degeaba vă îmbrăcați un an în negru și țineți post, dacă judecați și jigniți pe alții

Asta apropo de cei care se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul. Vedeți-vă de viața voastră, că eu nu dau lecții NIMĂNUI. PUNCT!”, a fost mesajul acesteia.

inmormântare mioara roman

Cât au costat funeraliile Mioarei Roman? 

Gabriela Lucuțar, alias Regina Întunericului, a evitat, totuși, să ofere costul exact la care s-a ridicat înmormântarea de lux a Mioarei Roman.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață. 

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Mioara Roman s-a stins din viaţă pe 23 februarie 2024 la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai multă vreme, în urma unui stop cardiorespirator. Fosta soție a lui Petre Roman este înmormântată, în cavoul familiei, din Cimtirul Reînvierea, unde a fost îngropat și tatăl său, Ion Georgescu. 

Jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă şi civilizaţie arabă, fosta soţie a lui Petre Roman şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare. Mioara Roman suferea de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net