Oana Roman păstrează cu sfințenie obiectul dăruit de mama sa. La ce nu poate renunța fiica Mioarei Roman. FOTO

Mioara Roman s-a stins din viață pe data de 23 februarie 2024, iar plecarea ei din această lume a sădit lacrimi și tristețe în rândul celor dragi. Cele mai afectate au fost fetele ei, Oana și Catinca, cele care păstrează vie amintirea mamei lor. Oana, fiica cea mică a Mioarei, păstrează un obiect important pe care l-a primit din partea mamei sale. 

Oana și Mioara Roman / foto: social media
Oana și Mioara Roman / foto: social media

Oana Roman traversează cea mai cruntă perioadă din viața ei, dar are parte de susținere din partea celor pe care îi iubește. Comunitatea mare de fani pe care și-a construit-o de-a lungul anilor în mediul online o ajută pe Oana să depășească acest moment. Ea, la rândul ei, le-a prezentat obiectul cel mai de preț pe care mama s-a i l-a lăsat drept moștenire: inelul primit atunci când a aniversat 30 de ani de căsătorie cu Petre Roman. 

Oana Roman poartă cu mândrie inelul dăruit de mama sa

În urmă cu 10 ani, când Isabela, fiica Oanei și a lui Marius Elisei venea pe lume, Mioara îi dăruia fiicei sale inelul pe care fostul soț i l-a oferit cu ocazia împlinirii a 30 de ani de mariaj. Cu toate că Oana a refuzat la acea vreme să-l accepte, știind cât de important era pentru mama sa, acum a anunțat că îl va păstra pe deget până când Isabela îl va purta, la rândul său. 

„Inelul acesta a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare pentru că știam că îi place foarte mult. Acum... l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Postarea făcută de Oana Roman pe Instagram
Postarea făcută de Oana Roman pe Instagram

Oana Roman, cuvinte pline de laudă la adresa mamei sale 

Deși pierderea suferită este extrem de dureroasă pentru vedetă, aceasta a ales să păstreze vii amintirile frumoase cu cea care i-a fost nu doar mamă, ci și un adevărat sprijin în viață, astfel că are doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei:

„Mama a fost, este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică. Asta este ceea ce rămâne în urma ei, asta este ceea va dăinui în timp despre ea și a fost probabil una dintre cele mai apreciate, iubite și distinse femei din această țară”, mai spunea vedeta, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net