Ce cadou emoționant a primit Oana Roman, de la fiica ei. Isabela i-a topit inima rănită după moartea Mioarei Roman!

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă după ce mama sa, Mioara Roman, s-a stins din viață în urmă cu doar câteva săptămâni. Acum, vedeta își găsește puterea de a merge mai departe alături de persoanele dragi, cea mai importantă fiind Isabela, fiica din fosta căsnicie cu Marius Elisei. 

Isabela și Oana / foto: social media
Isabela și Oana / foto: social media

Copila, cu un suflet bun și extrem de sensibilă, așa cum mama sa a descris-o de cele mai multe ori, vede suferința celei care i-a dat viață și încearcă să îi fie aproape așa cum știe mai bine. Recent, Isa și-a surprins mama cu un gest deosebit!

Isabela, cadou inedit pentru Oana 

Oana Roman și-a dezvoltat, în timp, o mare comunitate de fani care îi oferă mult suport emoțional, iar ea nu se sfiește să împărtășească cu aceștia atât lucrurile bune, cât și cele mai puțin bune din viața ei. 

În urmă cu doar câteva ore, le-a prezentat acestora un cadou primit din partea fiicei sale: un tablou personalizat cu foarte mulți pupici. 

Cadoul Isabelei pentru Oana / foto: InstaStory
Cadoul Isabelei pentru Oana / foto: InstaStory

Oana Roman, deranjată că datoria mamei sale este subiect de discuție în TV

În urmă cu scurt timp, Oana Roman mărturisea pe Instagram faptul că s-a săturat ca numele mamei sale, datoriile lăsate de după moarte și alte probleme de familie sunt discutate în diverse emisiuni. 

„Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama... Le roade pe unele grija... Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Dumnezeu... Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi ruține să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini.” , a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Mai concret, vedeta ar fi făcut referire la noua emisiune de pe Kanal D2, „Follow Us”, la cârma căreia stau Ilinca Vandici și Teo Trandafir, unde s-a discutat, alături de Mara Bănică și avocatul Adrian Cuculis, despre faptul că Oana și Catinca ar fi bune de plată.

Teo Trandafir: Datoriile de 300.000 de euro trebuie să fie plătite de cele două fete?

Mara Bănică: Nu știu, n-am aprofundat în ultima vreme. Însă știu că, din punct de vedere legal, din păcate, copiii moștenesc și bogățiile și datoriile părinților. Acum nu știu în ce fază procesuală este, dacă s-a încheiat...

Teo Trandafir: Sau în ce fază financiară este ea...

Mara Bănică: Nu cred că are banii ăștia... Ne imaginăm. E vorba de o chirie, pe care au recalculat-o, au dat în judecată, ce era pe vremuri, dar credeam că s-a stins.

Ilinca Vandici: Dar Oana nu este singură...

Teo Trandafir: Și ce crezi, că pe Catinca o dau banii afară din casă?

Ilinca Vandici: Nu despre asta vorbeam, ci despre faptul că dacă sunt două, poate lucrurile ar putea fi un pic mai ușoare, nu știu...

Teo Trandafir: Și dacă ele nu au de unde să plătească, statul de unde își recuperează banii?

Mara Bănică: Se pune sechestru... Așa se procedează de obicei...”.

Prezent în cadrul acestei discuții a fost și renumitul avocat Adrian Cuculis, care a explicat că sunt anumite căi prin care Oana și Catinca ar putea scăpa de datorie.

„Lucrurile sunt destul de simple. Un singur tip de datorie nu se moștenește, respectiv ceea ce numim noi, garanția pentru act. Din ce am înțeles, dumneaei avea o datorie față de stat. Bineînțeles, acea datorie te urmărește și după moarte prin moștenitorii tăi, iar punerea în executare a acestei hotărârii poate fi paralizată doar de nedezbtarea succesiunii. Sfatul nostru este să nu plătească, pur și simplu, să nu se lase intimidată de o datorie foarte mare până nu o supune dezbaterii instanței de judecată și sa vadă dacă într-adevăr acea datorie mai este la acea valoare sau nu.”, a spus Adrian Cuculis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net