Catinca Roman, declarații dure la adresa lui Petre Roman, după apariția lui la căpătâiul Mioarei Roman: „O vizită scurtă”

Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre ultimul omagiu adus mamei sale, Mioara Roman, de fostul prim-ministru al României și fostul soț, Petre Roman. A fost cu o zi înainte. A stat puțin. Așa mai bine nu vii", a declarat Catinca. Amintim că Mioara Roman s-a despărţit de Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Aceasta se afla de mai mult timp la un azil din apropierea Capitalei.

Catinca Roman a făcut declarații Foto: captură TikTok
Catinca Roman a făcut declarații Foto: captură TikTok

Petre Roman și-a luat adio de la Mioara Roman

Petre Roman a fost să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, fosta lui soție. Fostul premier al României a mers cu flori albe și a plecat după câteva minute. Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 34 de ani. Divorțul lor a avut loc în anul 2007, dar de atunci nu și-au mai vorbit niciodată. Cei doi au împreună o fiică.

Despre omagiul adus Mioarei Roman, Catinca a făcut dezvăluiri, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu, „Exclusiv VIP". „A fost cu o zi înainte (de înmormântare) și a stat 5 minute. Extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere mai bine nu vii. O vizită scurtă și în mod clar fără nicio conotație". „Eu nu am simțit .. Poate pentru Oana a contat, însă nu a fost nimic pentru mine", a mai punctat Catinca.

Catinca Roman, cuvinte dure la adresa tatălui său vitreg

În emisiunea „La Măruță” (Pro TV) din iulie 2023, Catinca Roman rupea tăcerea despre relația mamei sale cu Petre Roman: „Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte: "Te iubesc!"’; "Mi-e dor de tine". Eu în copilărie mă simțeam neiubită”, spunea Catinca. 

De ce boli suferea Mioara Roman

Pe 23 februarie 2024, Mioara Roman se stingea din viaţă la azilul din Snagov, acolo unde era internată de câteva luni. Fosta soţie a lui Petre Roman a pierdut lupta cu viaţa în urma unui stop cardio-respirator. 

Jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă şi civilizaţie arabă, fosta soţie a lui Petre Roman şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare. Mioara Roman suferea de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă. Pentru a-i oferi în permanenţă îngrijirea de care are nevoie, Oana Roman a decis să îşi ducă mama la azil, însă o vizita des împreună cu fiica ei.

Oana Roman se ocupa de îngrijirea Mioarei Roman

Oana Roman, fiica sa, cu care a avut o relație deosebit de frumoasă, se ocupa de îngrijirea sa. O vizita foarte des și mereu spunea plină de speranță că prețuiește fiecare moment petrecut alături de draga sa mamă. După un an foarte dificil, în care abia a reușit să se despartă de fostul soț, Marius Elisei, Oana Roman era plină de entuziasm și avea multe proiecte în desfășurare. Își pusese în gând ca în 2024 să aibă un an liniștit și frumos, în care să se poată ocupa de fiica sa și de carieră. Recent, vedeta chiar a și postat prima poză cu mama sa, după foarte mult timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net