Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vestea morții Mioarei Roman a căzut ca un trăsnet peste cele două fiice ale acesteia, Oana și Catinca. Oana se afla împreună cu fiica ei, Isabela, într-o vacanță în Egipt și a luat de urgență primul avion spre casă. Catinca Roman a făcut primele declarații după decesul mamei sale, pentru Click! 

Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, joi noapte, la azilul din Snagov unde fusese internată de mai multă vreme. 

Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani.

Catinca Roman: „O aștept pe Oana…” 

Vestea morții mamei sale a prins-o, însă, pe Oana Roman în vacanță în Egipt, unde aceasta plecase să o serbeze pe fiica ei, Isabela. 

Catinca Roman a găsit puterea și a oferit primele declarații pentru Click! în aceste momente grele. 

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

image

Gabriela Lucuțar, „Regina întunericului”, se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman 

Gabriela Lucuțar este prietena Oanei Roman și a fost însărcinată de fiica lui Petre Roman să se ocupe de înmormântarea Mioarei, încă de la sfârșitul anului trecut atunci când aceasta din urmă a ajuns din nou la spital și s-a zbătut între viață și moarte. 

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar, în această dimineață, pentru Click!

Oana Roman și Gabriela Lucuțar s-au întâlnit și au stabilit toate detaliile înmormântării Mioarei Roman, încă din luna decembrie a anului trecut. 

Mesajul Oanei Roman la moartea mamei sale: „Drum lin în lumină, mama mea bună”

Mioara Roman suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

„Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!", a fost mesajul sfâșietor postat de Oana Roman, pe rețelele de socializare, după anunțarea decesului mamei sale dragi.

Mioara Georgescu, cunoscută ulterior ca Mioara Roman, a fost prima soție a fostului premier al României, Petre Roman. Cei doi au avut o relație care a durat peste trei decenii.

De o lungă perioadă de timp, Mioara Roman se afla internată la un azil de lux din Snagov, unde era vizitată frecvent de către fiica sa, Oana, și nepoata ei, Isabela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net