Prima fotografie cu Mioara Roman, din centrul în care se află. Chiar Oana Roman a făcut-o publică

Oana Roman (43 de ani) a postat pentru prima dată după mult timp o fotografie cu mama sa. Mioara Roman (83 de ani) a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu câteva luni, atunci când starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Oana i-a fost aproape în orice clipă mamei sale. 

Oana și Mioara Roman / foto: colaj Click!
Oana și Mioara Roman / foto: colaj Click!

Despre Oana Roman cunoaștem deja faptul că este o persoană activă în social media, acolo unde și-a format o comunitate numeroasă de urmăritori. Pe lângă persoanele din viața ei, fanii i-au fost aproape Oanei în mai toate momentele dificile prin care a trecut, în special, cu mama sa. 

Cum se simte Mioara Roman după problemele de sănătate

În preajma sărbătorilor de iarnă, Mioara Roman a ajuns la spital, acolo unde a fost supusă și unei operații. S-a recuperat la scurt timp și a revenit în centrul din Snagov în care este îngrijită exemplar și vizitată des de fiica sa, Oana, dar și nepoată, Isabela. 

În urmă cu doar câteva ore, pe Instagramul fiicei lui Petre Roman a apărut o fotografie de-a dreptul emoționantă, în care apare alături de mama sa, aflată în scaunul cu rotile. 

„Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, a scris Oana Roman, în dreptul imaginii cu mama sa. 

Imaginea postată de Oana Roman pe Instagram
Imaginea postată de Oana Roman pe Instagram

Oana Roman: „Au reușit să o pună pe picioare”

La scurt timp după externarea din spital a mamei sale, Oana Roman a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre starea de sănătate a Mioarei, dar și noile planuri pe care și le-a făcut pentru 2024: 

„Gândurile pentru noul an nu sunt spectaculoase pentru că nu îmi fac planuri extraordinare, las lucrurile să vină de la sine. Am niște idei și niște proiecte pe care vreau să le fac dar nu prea vreau să vorbesc despre ele dinainte. Prefer să vorbesc despre ele în momentul în care deja le fac!

Mama e mai bine, este stabilă, este foarte-foarte bine îngrijită pentru că a suferit o intervenție chirurgicală complicată, a stat mult la terapie intensivă. Când a fost externată a avut nevoie de îngrijiri de lungă durată la centrul unde stă ea la Snagov dar au reușit să o pună pe picioare, să aibă analize mult mai bune și să își revină mai mult", ne-a mărturisit Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net