Oana Roman, noi informații despre starea mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „Firavă, dar încă aici”

#Exclusiv Click!

Oana Roman (47 de ani) a fost plecată în acest weekend în afara Bucureștiului, la hotelul ei de suflet din Păulești, cu spa și salină unde își poate ține cât de cât sub control sinuzita. S-a relaxat și s-a simțit bine alături de fiica ei Isa, iar la întoarcerea spre casă, vedeta s-a oprit să își viziteze mama, pe Mioara Roman (83 de ani), pentru că obișnuiește să meargă cât de des poate la centrul de îngrijire unde este internată aceasta.

"În drum spre casă m-am oprit la mama. E ora mesei, restaurantul începe să se umple iar Isa se joacă de zor cu cățeii Pako și Laika", a povestit Oana Roman pe Instagram. Vedeta s-a emoționat atunci când și-a văzut mama și a postat pe Instastory o fotografie în care se ține de mână cu femeia care i-a dat viață. Iar mesajul transmis de Oana Roman a fost unul plin de sentimente și emoții. Vedeta se bucură că încă o are pe mama ei alături și îi datorează ceea ce a devenit ea azi.

"Mama. Firavă dar încă aici. Azi m-a întrebat de unde am inelul care se vede pe mâna mea. E cumpărat de câțiva ani dar îl port rar și azi l-a observat la mâna mea. Fiecare bucățică de conversație pe care o am cu ea este atât de prețioasă. 

Îi datorez aproape tot ce știu. Zilele trecute îmi spunea cineva că sunt o enciclopedie, că știu multe. Știu multe datorită ei. Pentru că am ascultat-o atâția ani și am fost avidă să  țin minte tot ce povestea. M-a învățat mai multe decât am învățat din toate  cărțile pe care le-am citit și nu sunt puține!", a mărturisit Oana Roman.

„Mama e stabilă”

Oana Roman își dorește tot ce este mai bun pentru ea și fiica ei, Isa, pe care o crește sigură și se străduiește să îi ofere tot ceea ce are nevoie. De asemenea, Oana are grijă și de mama ei despre care ne-a povestit că e pe mâini bune, stabilă și foarte bine îngrijită.

"Gândurile pentru noul an nu sunt spectaculoase pentru că nu îmi fac planuri extraordinare, las lucrurile să vină de la sine. Am niște idei și niște proiecte pe care vreau să le fac dar nu  prea vreau să vorbesc despre ele dinainte. Prefer să vorbesc despre ele în momentul în care deja le fac!

Mama e mai bine, este stabilă, este foarte-foarte bine îngrijită pentru că a suferit o intervenție chirurgicală complicată, a stat mult la terapie intensivă.  Când a fost externată a avut nevoie de îngrijiri de lungă durată la centrul unde stă ea la Snagov dar au  reușit să o pună pe picioare, să aibă analize mult mai bune și să își  revină mai mult", ne-a mărturisit Oana Roman pentru Click!

În cadrul podcastului lui Jorge, Oana Roman a povestit la un moment dat despre decizia ei de a-și interna mama la un centru de îngrijire de specialitate.

"A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru. Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru că ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real", a povestit  la Vorba lu’ Jorge, Oana Roman.

 Își dorește o vacanță la cald în luna februarie

Vedeta își dorește o nouă vacanță la căldură atunci când fiica ei va avea liber de la școală în luna februarie și este posibil ca mama și fiica să aleagă din nou Egiptul pentru că acolo se simt bine de fiecare dată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net