Declarațiile șoc ale Oanei Roman. Prin ce chinuri a trecut în timpul căsniciei cu Marius Elisei: „Ajunsesem să-mi fie frică”

Ultima actualizare:

Într-un interviu cutremurător acordat în exclusivitate Spynews.ro, Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre coșmarul prin care a trecut în timpul căsniciei cu Marius Elisei. Cu sinceritate și curaj, vedeta a dezvăluit detalii dureroase, vorbind despre momentele dificile, relația cu fostul soț și provocările pe care le-a întâmpinat în ultimii ani. Iată declarațiile șocante ale Oanei Roman și povestea sa tulburătoare de viață.

Oana Roman. Foto: arhiva.
Oana Roman. Foto: arhiva.

Succese profesionale și pauza de la TV

Oana Roman, cunoscută pentru prezența sa activă în media, și-a îndreptat atenția către viața personală și comunitatea online într-o perioadă mai recentă. Vedeta a explicat că a ales să fie mai retrasă de pe micile ecrane pentru a se concentra asupra aspectelor personale și pentru a se conecta mai profund cu comunitatea sa online. Chiar dacă absența sa a fost observată de fani, Oana Roman a subliniat că această perioadă de reclusiune a fost deliberată și necesară pentru dezvoltarea sa personală.

Anul dificil și provocările cu care s-a confruntat vedeta

Anul 2023 a fost extrem de solicitant pentru Oana Roman, nu doar pe plan personal, ci și pe plan emoțional. În ciuda succeselor profesionale, vedeta a recunoscut că a avut parte de clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman a dezvăluit că a trăit cu teama de a-și pierde mama și că, într-un fel, a devenit protectorul acesteia.

"Eu sunt cumva mama și ea este copilul", a mărturisit Oana Roman, subliniind grija și responsabilitatea pe care le-a avut față de mama sa pe parcursul anului dificil.

Relația cu Marius Elisei, un coșmar ascuns

Cu curajul de a spune lucrurilor pe nume, Oana Roman a vorbit despre căsnicia sa cu Marius Elisei, dezvăluind detalii tulburătoare. În ciuda succeselor profesionale, vedeta a trăit un coșmar personal, iar povestea de dragoste care a început ca "cea mai frumoasă" a evoluat într-un adevărat infern.

Oana Roman a recunoscut că l-a iubit pe Marius Elisei și că relația lor a fost marcată de momente aparent idilice la început. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că Marius Elisei suferea de o tulburare de personalitate narcisică, aducând o serie de provocări și chinuri în viața lor.

Punctul culminant și decizia de a pune punct

În ciuda iubirii inițiale, relația s-a transformat într-un coșmar. Oana Roman a luat decizia de a pune punct acestei căsnicii toxice.. Vedeta a subliniat că finalul a fost rezultatul unei decizii personale și că a avut un plan bine pus la punct pentru a ajunge în acest punct.

"Finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani", a mărturisit Oana Roman, subliniind dificultatea de a scăpa dintr-o relație toxică.

Manipulare și teroare, chinurile din căsnicie

Oana Roman a dezvăluit că a fost supusă la manipulare și teroare în timpul căsniciei cu Marius Elisei. Fostul partener o făcea responsabilă pentru toate problemele, îi distorsiona realitatea și o facea să se simtă lipsită de valoare. Vedeta a mărturisit că a trăit cu frică și că relația a devenit un coșmar: "Ajunsesem să merg pe vârfuri, cum se spune, în propria mea casă".

„Ajunsesem să îmi fie frică să răspund la telefon. Dacă ieșeam undeva, la un eveniment, la o nuntă sau la o petrecere, mie îmi era frică să mă duc să mă salut cu persoane de gen masculin. Îmi era frică la propriu”, a mai spus Oana Roman. 

Marius Elisei a pus-o în situația de a alege între el și mama sa, conducând la prima ruptură între ei. Relația s-a răcit complet, culminând cu dormitul separat și lipsa oricărui contact, fie fizic, fie comunicational.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net