Cât de mare s-a făcut fiica Oanei Roman. Isabela e leită Marius Elisei

Ultima actualizare:

Oana Roman și Marius Elisei au trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia a rezultat fiica lor, Isabela, în vârstă de doar 9 ani. Deși părinții ei nu mai formează un cuplu, micuța are o relație apropiată atât cu tatăl ei, dar mai ales cu mama sa, cea care se ocupă de creșterea ei. 

Oana Roman împreună cu fiica sa, Isabela / foto: Instagram
Oana Roman împreună cu fiica sa, Isabela / foto: Instagram

Ultimele imagini postate de Oana Roman pe Instagram cu Isabela arată cât de mult a crescut nepoata lui Petre Roman. Mai mult decât atât, cea mică seamănă izbitor de tare cu tatăl ei, Marius Elisei. 

Isabela moștenește trăsăturile chipului tatălui ei 

Cunoaștem deja cu toții faptul că Oana Roman petrece destul de mult timp în online, pe platforme unde își ține fanii la curent cu fiecare zi din viața ei, și câteodată și a celor dragi. Recent, vedeta a postat o altă imagine cu fiica sa, cea care o însoțește în toate locurile unde mama sa trebuie să ajungă. 

Fanii au rămas surprinși de marea asemănare a Isabelei cu tatăl ei, încă un exemplu că majoritatea fetelor seamănă fizic cu tată lor. Deși la chip este copia fidelă a tatălui ei, de la mama ei a moștenit caracterul și felul pragmatic de a fi. 

Cât a crescut fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei / foto: Instagram
Cât a crescut fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei / foto: Instagram

Seamănă cu mine, în sensul în care este foarte hotărâtă și foarte voluntară, și vrea  ia totul cum vrea ea. Dacă nu iese cum vrea ea se supăra. Până la urmă trebuie să iasă numai cum vrea ea. În același timp, e cu mult mai calmă, ca taică-su. Eu zic căluat ce a fost mai bun de la fiecare din noi!”, declara Oana Roman acum ceva timp, în exclusivitate pentru Click!. 

Isabela, la psiholog după despărțirea părinților 

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei, dar și certurile și împăcările avute de-a lungul anilor au afectat-o pe copilă, fiind schimbări majore în viața ei, astfel că mama sa a avut grijă să primească ajutor din partea psihologului pentru a accepta mai ușor schimbările din viața ei. 

Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat.

Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune mie așa cum i-ar spune cuiva și, culmea, este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana.

Ea îi spune «Ana cu care fac dezvoltare personală» și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a mărturisit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei, într-un InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net