Fiica Oanei Roman, probleme după întoarcerea din Laponia. Vedeta este disperată: „Am nevoie de ajutorul vostru...”

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman și fiica ei, Isabela, s-au întors pe meleaguri românești, după o vacanță de poveste în Laponia. Însă, se pare că nici nu au ajuns bine în România, că cele două au avut parte de un incident neplăcut. Fiica lui Petre Roman a apelat la bunăvoința fanilor ei din mediul online pentru a putea rezolva problema. Ce a pățit vedeta?

Oana Roman, probleme după întoarcerea din Laponia / Foto: Instagram
Oana Roman, probleme după întoarcerea din Laponia / Foto: Instagram

Oana Roman a fost în vacanță în Laponia cu fiica ei, Isabela. Însă, ajunse pe meleaguri românești, fiica lui Petre Roman le-a cerut ajutorul internauților pe rețelele de socializare. Deși au profitat din plin de momentele mamă-fiică, petrecute în vacanță, revenite în țară, cele două au avut parte de un incident neplăcut.

Fiind extrem de activă în mediul online, în urmă cu puțin timp, vedeta a apelat la bunăvoința fanilor ei, mărturisindu-le că fata ei și-a pierdut telefonul, chiar atunci când au ajuns în București.

Ea și Isa au fost nevoite să se descurce singure cu bagajele la întoarcerea în țară și, într-un moment de neatenție, tânăra și-a pierdut dispozitivul. Deși Oana Roman a încercat să sune pe telefon, nimeni nu răspunde. De asemenea, a dezvăluit că acesta are încă baterie, care este modelul telefonului și că este extrem de important pentru fiica ei. 

Oana Roman a cerut ajutorul fanilor

Fiica Oanei Roman și-a pierdut telefonul / Foto: Instagram
Fiica Oanei Roman și-a pierdut telefonul / Foto: Instagram

„Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune. Isa și-a pierdut aseară telefonul în aeroport. Era foarte supărată și cărând bagajele singure, s-a pierdut pe undeva pe la terminalul sosiri…pe scări spre nivelul de joi sau sus.

Nu știu exact. Eu tot sun și nu răspunde, deci încă are baterie. Poate îl găsește sau l-a găsit cineva. Un telefon Samsung S21 plus cu husa transparentă. Pentru Isa ar fi important să-l găsească, deoarece contează pozele și filmările pe care le are el…Ar fi minune să îl recuperăm. Mulțumesc”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Oana Roman a decis să meargă într-o destinație cu totul și cu totul specială, împreună cu fiica sa, Isabela. Fiica lui Petre Roman și-a ținut la curent fanii cu toate activitățile de pe tărâmurile înzăpezite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net