Marius Elisei, criticat după ce Oana Roman a spus că l-a dat afară din casă: „Nu te lăsa păcălit de scenarii”

Oana Roman și Marius Elisei rămân în continuare un subiect dezbătut de fanii lor. În timp ce unii îl critică pe bărbat că nu mai petrece timp cu Isabela, alții îl încurajează să nu se mai împace cu Oana. Cum au reacționat omenii după ce fiica lui Petre Roman a mărturisit că ea a fost cea care l-a dat afară din casă pe fostul soț.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu / foto: Colaj Click!
Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu / foto: Colaj Click!

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a fost întrebată de un internaut dacă a slăbit din cauza despărțirii de Marius Elisei, iar ea a venit cu un răspuns neașteptat:  „Am slăbit acum aproape doi ani. Nici o legătură cu ce spui tu. 

Și nu m-a părăsit, eu l-am dat afară după ce m-am chinuit aproape un an să scap odată și să plece. Poți sta liniștită”,  a spus Oana, în social media. 

„Nu te mai întoarce de unde ai plecat” 

După despărțirea de Oana Roman și implicarea într-o altă relație, Marius Elisei pare că s-a schimbat destul de mult. Bărbatul este mult mai activ în social media, acolo unde des împărtășește cu fanii diverse fotografii. La una dintre ele, în secțiunea de comentarii, o mare discuție a fost începută. Cum au reacționat oamenii după ce Oana a spus că l-a dat afară din casă pe Marius.

„Te rog să te gândești la Isa!”, a fost comentariul de la care a început întreaga discuție. 

Discuția în care au fost implicați cei doi pe Instagram
Discuția în care au fost implicați cei doi pe Instagram

„Ce aveți doamnă? Vi se pare că în poză demonstrează dacă se gândește sau nu la copil? Mergeți mai departe cu basmaua în cap!”, a fost comentariul persoanei care a sărit în apărarea lui Marius Elisei. 

De asemenea, o altă persoană s-a implicat în șirul discuțiilor cu un comentariu de-a dreptul dur: 

„Uitați-vă la Oana la story cum spune că ea l-a dat afară din casă. Deci nu ea trebuia să se gândească la Isa?”.

Oamenii par să simtă din ce în ce mai multă compasiune pentru Marius Elisei, căci comentariile pline de susținere nu sunt deloc puține la număr: 

„Nu te mai întoarce de unde ai plecat! Ești foarte bine cu fata asta frumoasă. Cu Isa o să te vezi, deși o să-ți pună bețe în roate, că de, așa fac femeile „civilizate”. 

Zice că nu mai poate de Isa... Păi dacă i-ar păsa, ar face tot posibilul ca tu să ai o relație bună cu fetița. Vorbindu-l de rău pe tatăl fetei nu ajută deloc. Fii puternic și nu te lăsa păcălit de scenariile ei!”, a mai scris un alt internaut. 

Comentariu de susținere primit de Marius pe Instagram
Comentariu de susținere primit de Marius pe Instagram
image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net