Oana Roman îi face toate poftele fiicei sale! Cât a scos din buzunar pentru vacanța în Laponia

De când Marius Elisei și-a făcut o nouă relație, Oana Roman are grijă ca fiica ei să aibă tot ceea ce își dorește și să nu simtă lipsa tatălui ei. Astfel că, pentru ca micuța Isa să fie fericită, fiica lui Petre Roman a decis să îi facă un cadou de neuitat de Crăciun și să o ducă în țara lui Moș Crăciun, Laponia. Cât a costat-o pe vedetă surpriza?

Cât a costat-o pe Oana Roman vacanța cu fiica ei în Laponia / Foto: Instagram
Cât a costat-o pe Oana Roman vacanța cu fiica ei în Laponia / Foto: Instagram

Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă. Vedetele au început să își pregătească deja vacanțele, iar printre aceastea se numără și Oana Roman. Cum în acest an se pare că la mare căutare este Laponia și fiica lui Petre Roman a decis să îi îndeplinească fiicei sale Isa un vis și vor pleca amândouă în țara lui Moș Crăciun.

Pe cât de mult își dorește să vadă Aurora Boreală, pe atât de mult se gândește cât de frig va fi acolo, așa că vedeta se chinuie deja cu ce trebuie să pună în bagaj pentru a fi îmbrăcate corespunzător. Cât despre costul vacanței, Oana Roman a făcut câteva precizări. Se pare că fiica fostului premier a prins o ofertă și a trebuit să scoată din buzunar suma de 1.600 de euro de persoană, pentru un pachet complet ce include: zborul cu avionul, cazarea și costul unor activități specifice.

Oana Roman: „E visul oricărui copil și Isa și-l va îndeplini”

„Da, plecăm în Laponia acasă la Mos Crăciun‼️ Eu sunt stresată, pentru că nu știu ce să pun în bagaje, Isa e în culmea fericirii. E visul oricărui copil și Isa și-l va îndeplini. Christiantour are super oferte și zbor charter direct cu prețuri de la 1.600 de euro de persoană, pachet complet cu cazare, zbor și activități incluse.

Până plecăm, sper să mă organizez cu bagajele, căci nu sunt prietenă cu frigul și trebuie să găsesc tot ce trebuie ca să ne îmbrăcăm corespunzător. Visul meu e să văd Aurora Boreală și mă rog să avem șansa să o vedem”, a scris Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net