Cabral și Andreea Ibacka își iau copiii și pleacă o vreme din România. Sunt pregătiți să trăiască visul vieții lor. „Am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului”

Ultima actualizare:

Prima zăpadă din București a venit cu vești bune pentru familia Ibacka, cea care nu s-a bucurat la maximum doar de vremea de afară, ci și de un anunț care aduce extrem de multă fericire. Soția prezentatorului emisiunii „Săriți de pe fix!” a împărtășit vestea cu fanii din social media. 

Familia Ibacka, pregătită pentru vacanță / foto: Social media
Familia Ibacka, pregătită pentru vacanță / foto: Social media

Andreea Ibacka a anunțat debordând de fericire faptul că ea, soțul și cei doi copii pe care îi au împreună, Namiko și Tiago, se pregătesc să meargă în vacanță „acasă la Moș Crăciun”, în Laponia. 

Andreea Ibacka: „Un vis devenit realitate”

Din ce în ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc au început să plece în Laponia, iar printre ele se află și una dintre cele mai iubite familii. Cabral și Andreea Ibacka, împreună cu cei mici se pregătesc pentru experiența vieții lor. 

„La noi prima zăpadă pe anul acesta s-a lăsat cu chiote de bucurie. Nu că s-ar fi umplut ograda de nămeți, după cum se vede, în Berceni, n-avem nici de o bătaie cu bulgări… Ideea e că am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului (legenda spune că încă ne îmbrățișăm) știind că în curând primim zăpadă cât vezi cu ochii. LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate!”, a scris Andreea Ibacka pe contul său de Instagram, în dreptul unor poze haioase în care apare alături de soțul ei, Cabral.

Frumoasa blondină se bucură mai ceva ca un copil și nu ezită să împărtășească această stare de fericire cu oamenii din social media care îi urmăresc și îi apreciază activitatea. Vedeta a anunțat când va fi plecarea, dar și ce activități vor desfășura în Laponia.

„Ne așteaptă Aurora Boreală, plimbări cu sania trasă de husky, momente de tandrețe cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul și mai ales întâlnirea din orașul Rovaniemi cu Moș Crăciun în persoană (vorbitor de limba română), cu elfii săi ce împachetează cadouri și cu doamna Crăciun, alături de care vom coace prăjituri. Plecăm pe 18 decembrie, dar până atunci împachetăm în gând în fiecare zi”, a mai scris Andreea Ibacka despre vacanța în care va merge, în doar câteva zile, cu soțul și cei doi copii pe care îi au împreună.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net