Andreea Ibacka, cerută de soție de un turc. Cabral a înnebunit! Ce a putut să-i facă bărbatului?

Cabral este un bărbat gelos! Prezentatorul de la Pro TV a reacționat dur, atunci când un cetățean turc i-a cerut nevasta în căsătorie, pe Internet! Ce a putut să-i facă bărbatului?!

Cabral (46 de ani) și Andreea Ibacka (38 de ani) au o relație solidă de 15 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. În iunie anul acesta, au aniversat 12 ani de căsnicie. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Namiko și Tiago, în vârstă de 4 și, respectiv, 2 ani.

Cabral: „Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea”

Cei doi nu mai au secrete în cuplu, însă Cabral este și acum un bărbat gelos. Zilele trecute, prezentatorul de la Pro Tv a descoperit stupefiat că soția sa a fost cerută în căsătorie, pe Internet, de un cetățean turc, care o invita în Antalya.

Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka, pe Facebook.

Cabral nu s-a putut abține și a început să corespondeze cu pretendentul la inima soției sale.

Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea… dar surpriză!”, a dezvăluit Cabral, pe contul lui de socializare.

Cabral i-a dat omului, pur și simplu, lovitura de grație, atunci când i-a trimis acestuia, ca răspuns la cererea în căsătorie, o poză cu el.

Reacția lui Cabral a adunat peste 26.000 de aprecieri și aproximativ 800 de comentarii în mediul online, devenind în scurt timp virală.

Socrii nu l-a plăcut pe Cabral deloc! „Și-au făcut cruce cu limba”

Andreea și Cabral Ibacka s-au căsătorit în 2011, după trei ani de relație. La început, cei doi soți se întâlneau în apartamentul „de burlac” al prezentatorului TV.

Cabral a dezvăluit că, la prima lor întâlnire, socrii săi nu au fost deloc încântați de alegerea fiicei lor.

Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului, și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a spus Cabral, potrivit Viva.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net