Drama neștiută a lui Cabral! A fost abandonat de tată când avea doar două săptămâni. „Aia e, nu toți pot să fie părinți”

Invitat „La Măruță”, Cabral (45 de ani) a făcut dezvăluiri emoționante despre familie și despre cum a fost părăsit de tată la scurt timp după ce s-a născut. Prezentatorul TV a recunoscut, însă, că a avut norocul ca mama sa să fie o femeie puternică, așa că absența părintelui biologic nu l-a tulburat.

Cabral, abandonat de tată când avea doar două săptămâni / Foto: Arhiva Click!
Cabral, abandonat de tată când avea doar două săptămâni / Foto: Arhiva Click!

În ciuda faptului că este mereu cu zâmbetul pe buze atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele de socializare, are o familie frumoasă alături de Andreea Ibacka și o carieră de succes, Cabral, în vârstă de 45 de ani, a trecut prin momente destul de grele în viață.

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, „La Măruță”, prezentatorul de la Pro TV a vorbit cu sinceritate despre familie, tatăl său, cât și experiența pe care a avut-o cu acesta. Părinții lui s-au cunoscut în timpul facultății, la cămin, când mama sa era studentă la ASE, iar tatăl său venise din Congo pentru a studia Medicina la noi în țară.

Cabral a fost părăsit de tată când avea doar două săptămâni

A plecat când aveam eu două săptămâni. A plecat la pâine și acolo a rămas, era o coadă la franzele, nu a mai găsit drumul spre casă. Nu mai e demult treaba sensibilă, eu am crescut cu tată, Mircea îl cheamă, am ajuns copt încât să nu aduc lucruri dureroase că îmi fac mie rău. (…) Am mai vorbit când aveam 13 ani și jumătate, l-am sunat când aveam 26 de ani și apoi ne-am văzut când aveam 32 de ani. (…) A fost ciudat când l-am văzut.(…) La 26 de ani, de ziua mea l-am sunat.

El stătea în Congo. L-am sunat și am vorbit câteva zile, dar nu a durat relația. Apoi la 30 și, m-am dus cu fiica mea mare la Paris, l-am cunoscut pe el și pe frații mei, am acolo doi frați, două surori, mai am o soră în Barcelona și un frate în Canada. Mai am un frate în Congo. Șase în total. (...) Nu te uita așa, tata a avut dragoste de dat”, a mărturisit prezentatorul TV, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

În prezent, după acele tentative, Cabral nu mai vorbește cu tatăl său, care se află în Congo, unde e implicat în politică: „Nu mai vorbesc acum cu tata, el e în Congo, e în politică, e cu treaba lui. (...) Nu mi-a lipsit, am avut tată. Dacă nu aveam, îmi lipsea (...)  Nu a fost ușor, dar așa a fost. Sunt oameni care se luptă din prima zi. Aia e, nu toți pot să fie părinți. Mama a fost bombă, foarte puternică buzoianca”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net