Cabral, fotografie rară alături de sora lui, Artemis: „O am în viața mea de la 6 ani”

Familia joacă un rol important în viața lui Cabral. Soțul Andreei Ibacka are o legătură extrem de apropiată și indestructibilă cu persoanele din viața lui, printre care se numără și Artemis, sora pe care mama sa i-a oferit-o din cea de-a doua sa căsnicie, cu practicantul de arte marțiale Mircea Boldea.

Cabral este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune / foto: Social media
Cabral este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune / foto: Social media

Cabral se poate declara un om fericit. Are o familie numeroasă și o carieră de succes. Formează un mariaj cu Andreea Ibacka, femeia care i-a oferit doi copii, pe Namiko și Tiago. Vedeta de televiziune mai are o fată adolescentă, în urma fostei căsnicii cu Luana Ibacka. Înainte de a-și întemeia propria familie, când avea doar 6 ani, Cabrla a întâmpinat-o pe Artemis, fiind fructul iubirii dintre mama sa și tatăl adoptiv, Mircea Boldea.

Fotografie rară cu Artemis și Cabral

În urmă cu ceva timp, Cabral vorbea cu mare drag despre Artemis, sora sa vitregă. Au o relație indestructibilă și împreună au colecționat amintiri prețioase în copilărie.

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, povestea Cabral, la PRO TV, acum mai multă vreme. 

Cabral, alături de sora sa, Artemis / foto: Social media
Cabral, alături de sora sa, Artemis / foto: Social media

Mai demult, printr-o postare în social media, Cabral le făcea cunoștință internauților cu Artemis. Acesta a punctat faptul că sora și mama sa seamănă izbitor, mai ales că cele două fiice ale sale au moștenit trăsăturile ființei care i-a dat viață și pe care o iubește ca pe ochii din cap.

 „Fără legătură cu nimic în special, m-am gândit azi să v-o prezint pe buzoianca ce mi-a dat viață. Tocilară și ambițioasă, aici era mândră și cuminte fată de preot la școală. Sor’mea, Artemis Boldea, e leită mama.”, povestea Cabral, prin intermediul unei postări pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net