Cabral, detalii din culisele noii sale emisiuni, „Săriți de pe fix”: „Genul de proiect care e mult mai..”

Ultima actualizare:

Zilele trecute, am fost să-l vedem pe Cabral (45 de ani), la treabă, la filmările pentru noul său proiect, ”Săriți de pe fix”, o emisiune la care râzi non-stop. După o zi întreagă de filmări, am povestit cu gazda emisiunii, care ne-a vorbit despre noul show ce va fi difuzat, în curând, la Pro Tv.

Cabral e încântat de noua emisiune, „Săriți de pe fix”
Cabral e încântat de noua emisiune, „Săriți de pe fix”

Click!: Ce crezi că spun cei 100 că vrei prezenta „Săriți de pe fix”, în paralel cu „Ce spun românii”?

Cabral: Nu o să se suprapună, nu o să se interpună, fiind genul de proiect care e mult mai aerat, din punct de vedere de număr de ediții, incidența și cadența. Și atunci nu se incomodează.

Ai spus tu, undeva, că nu vei face nimic în emisiune?

Fac foarte puțin, pentru că fac ei, colegii mei. Eu sunt, cumva, la distracție.

Ai încercat probele?

N-am încercat decât unele dintre ele, decât atunci ne dezvoltăm, să vedem cum setăm aparatele și să vedem cum facem să fie bine. Dar acum când avem mai multe ediții trase, îmi dau seama că sunt dozate perfect cât să avem adrenalină, în același timp să rămână și plăcere pentru invitat, că se pot seta aparatele astea... veți vedea voi despre ce e vorba. Nu e vorba de chinuit oameni, ci să-i scoți din zona de confort, să ajungi într-o zonă de umor, pentru că oamenii se panichează.

Unele probe de aici seamănă cu cele din „Sunt celebru...”

Nu, nu... e alt film complet. Sunt mai multe probe decât ce ați văzut voi aici. Emisiunea se bazează foarte mult pe umor, pe spontaneitate, emisiunea este un pariu curajos pe care nu mă așteptăm să și-l asume postul în momentul ăsta. E un format internațional, dar nu e o rețetă așa cum o știm noi. Se poate improviza. E un proiect greu, pentru că pare o joacă.

Planul înclinat, o probă în noua emisiune a lui Cabral
Planul înclinat, o probă în noua emisiune a lui Cabral

Care dintre cele două emisiuni pe care le faci îți place cel mai mult?

E foarte greu de făcut o comparație, pentru că sunt două proiecte care sunt structurate diferit. O dată ai „Ce spun românii”, care este construit și structurat pe oameni normali, de acasă, familii și emoția și energia de acolo este foarte adevărată, foarte personală și intimă. Și aici, la „Săriți de pe fix”, este bazat pe cei 8 sau 10 pe care îi avem pe canapea, invitații, care sunt oameni de scenă. Le-am zis mai devreme că sunt niște rechini de scenă. Sunt niște oameni care știu ce au de făcut.

Ce zice Andreea, soția ta, de noua emisiune?

Nu zice nimic, că ea e în alt trust. O să vadă pe tv. Asta înseamnă să fii profi, că noi nu contează, care unde suntem, că respectăm niște reguli, la fel că restul colegilor noștri, pentru că, până la urmă, ne respectăm pe noi. Iar eu nu spun, ea nu întreabă, și invers. Adică suntem soț și soție și mergem în viață împreună până când om da colțul, dar atunci când vine vorba de muncă, mă respect pe mine, ea se respectă pe ea, și ne respectăm împreună colegii, fără să ne dăm info de genul ăsta, că nu avem de ce. Nu anunț că vezi că sunt în grilă, lunea de la 9, vezi dacă îți place.

Spune-mi, te rog, ai prezentat emisiuni și ai fost și actor...

Am avut de-a lungul timpului șansa de a juca cu actori mari și generoși, și am dat să fiu și eu bun. Am încercat tot timpul, nu înseamnă că, dacă încerci, reușești. Dar am avut noroc să am lângă mine oameni care m-au tras după ei.

Ai jucat, la un moment dat, cu Pink. Dar aș vrea să știu dacă ți s-a întâmplat să întâlnești, pe stradă, vedete mari, poate de la Hollywood?

Atunci când mergem în America, avem norocul să cunoaștem niște români care au avut mare succes afară, Anastasia, fotografi, oameni de make-up, cu care atunci când suntem împreună ei se întâlnesc cu fel de vedete de la ei. E plăcut să-i vezi, îți creează o stare foarte ciudată, că tu îi știi, vorba aia, de atâția ani și tu nu-i știi. Nu am treaba asta, să sar pe om, că poate a ieșit cu copilul în parc. Lasă că pot trăi și fără poză. La două magazine de Anastasia Soare, pe Rodeo Drive, pe vremea aia fumam și am ieșit la o țigară. Și a oprit Denzel Washington să-și ia de mâncare. E ca și când oprești la mine, la Brâncoveanu. Eu l-am văzut, reacția a fost foarte mișto, și l-am salutat. El m-a văzut, era cu helancă albă, cu lanț de aur, m-a văzut negru, mare, m-a salutat și el.

Cabral are treabă multă vara aceasta
Cabral are treabă multă vara aceasta

Care dintre proiectele făcute până acum ți-a fost cel mai drag?

Am avut norocul, că-i norocul, să nu fac niciun proiect nici de foame, nici de disperare. Pentru că nu am avut nevoie să fac de disperare ceva, am avut marele noroc că mi le-am putut alege. Și pentru că mi le-am putut alege, au fost proiecte de care am fost atras, de care am fost interesat. Și atunci normal că, atunci când am început să le filmăm, eram acolo cu totul. Unele dintre ele au mers spectaculos de bine, altele bine, iar unele nu. Numai că dacă proiectul merge sau nu merge nu-ți cade bucuria în scârbă. Îți pare rău că nu merge în fața publicului. Dar de la filmare pînă cînd ajunge in față publicului, se întâmplă foarte multe lucruri și pot merge multe lucrurui prost și poți face o lista cu vinovați. Poți fi și tu printre vinovați. Dacă eșți sincer cu ține și ai greșit ceva poți să îți recunoști, să nu mai faci greșeala aia. Dar toate proiectele mi-au plăcut. N-am făcut nimic în scârbă.

Știu că tu și Andreea vă planificați vacanțele și cumva trebuie să apară un nou proiect, să vă incurce...

Fix asta s-a întâmplat și acum, noi trebuia să fim cu rulota prin Europa. Suntem în 26 iunie, noi trebuai să fim de 26 de zile prin vacanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net