Cabral are un nou show la Pro TV. Ce emisiune va prezenta: „E cu joacă sărită de pe fix”

Ultima actualizare:

PRO TV pregătește cel mai nebun show de divertisment, iar prezentatorul va fi nimeni altul decât Cabral, așa că distracția este garantată. „Săriți de pe fix!” va începe în curând la PRO TV și pe VOYO.

Un nou show pentru Cabral la Pro TV
Un nou show pentru Cabral la Pro TV

Cabral are emisiune nouă la Pro TV

Îndrăgitul prezentator de televiziune a început deja filmările, iar zilele acestea un reporter de la Vorbește lumea, Damiana, l-a vizitat pe platoul de filmare și a aflat detalii inedite din culisele show-ului, anunta protv.ro.

„Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la „Săriți de pe fix!”. Am niște invitați permanenți...niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.., de exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral.

image

„E prima emisiune din carieră mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix!”, a adăugat prezentatorul TV.

image

Emisiunea lui Cabral a fost și la Antena 1

Pentru cei ce nu știu, nouă emisiune a fost transmisă și la Antena 1 și s-a numit ”Totul e permis”. Atunci fost prezentată de Alexandru Ion din ”Lia, soția soțului meu” și apoi de Cosmin Seleși

A fost și un scandal, căci Cosmin i-a suflat emisiunea colegului sau. Fost actor în producţiile de la Pro TV, Cosmin Seleşi şi-a descoperit talentul de prezentator la Antena 1. Făcea show la două emisiuni, „FamiliaDa" şi „Te cunosc de undeva", însă se pare că acestea nu-i sunt de ajuns.

Cosmin a reuşit să-i „sufle" emisiunea unui coleg de trust. Seleşi nu s-a mulţumit doar cu „FamiliaDa" şi „Te cunosc de undeva", emisiuni pe care le-a prezentat cu succes. Pentru un supliment la salariu, actorul a spus că mai poate face faţă încă unui show. Este vorba despre „Totul e permis", show prezentat în trecut de Alexandru Ion, actor cunoscut din „Narcisa: iubiri amăgitoare".

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net