Secretul lui Cosmin Seleși. Puțini sunt cei care știu că face asta în fiecare weekend!

Cosmin Seleși pregăteşte un nou spectacol şi în curând se lansează pe marile ecrane noul film din seria „Pup-o, mă!”, în care interpretează unul dintre rolurile principale. Ne-a spus mai multe chiar el... 

Click!: Prezinţi noua emisiune-concurs de la PRO TV, „Batem Palma?”. Ne poţi spune mai multe despre acest format tv? 

Cosmin Seleşi: „Batem Palma?” este un format care testează norocul şi intuiţia concurenţilor, este o emisiune în care calculatorul alege unul dintre cei 24 de concurenţi, iar acesta poate câştiga un premiu de la 1 ban la 100.000 de lei. Elimină pe rând cutii, speră că scoate sumele mici, primeşte oferte de la „Bancă”. Cam asta ar fi, în câteva cuvinte... Dar, vă zic, trebuie să vă uitaţi, ca să simţiţi energia! 

Citește și - Ce vedetă celebră îi ia locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva”

Nu este pentru prima dată când prezinţi o emisiune-concurs, aşa că te rugăm să ne spui ce aduce nou acest format? 

Aduce nişte concurenţi senzaţionali, caractere total diferite, oameni cu poveşti de viaţă senzaţionale şi cu un apetit de joacă la cote înalte. 

Tu ai participat vreodată la vreun astfel de concurs? 

Nu, dar am jucat la loto, aveam o perioadă în care jucam în fiecare weekend. Soţia mai joacă şi speră să iasă la pensie de la câştigul mare de la loto. (râde) 

Actorul prezintă de mult timp  emisiuni de tip concurs
Actorul prezintă de mult timp emisiuni de tip concurs

«Povestesc acasă absolut tot  ce se întâmplă la filmări» 

Care sunt ajutoarele tale în cadrul acestui show? 

Oamenii din spatele camerelor de filmat, cei care se află alături de mine zi de zi pe platoul de filmare şi care fac ca totul să fie perfect. Ajutoarele mele sunt cei din echipa mea senzaţională de producţie. 

Dar cei din familia ta au fost curioşi să te vadă la muncă? 

În general, povestesc acasă absolut tot ce se întâmplă la filmări, le spun alor mei cum mi-a fost ziua şi ce peripeţii am avut. Dar nu vin cu mine pe platouri – fiecare are un program încărcat, fie la muncă – aşa cum este cazul cu soţia mea, fie la şcoală – cum e la copii. Aşa că în timpl zilei pentru asta avem la dispoziţie telefonul, iar seara orele pe care le petrecem împreună. 

Puţini ştiu că tu te-ai întors la PRO TV, de fapt, pentru că nu eşti la prima colaborare cu acest post tv. Ai jucat şi în serialul „La bloc”. Apropo de asta: mai păstrezi legătura cu foştii colegi? 

Doar cu Dana Rogoz mă mai întâlnesc ocazional şi cu Laura Cosoi. Cu ea chiar m-am văzut şi în vacanţa de iarnă, din Thailanda, în urmă cu un an. În plus, cu Laura am şi lucrat în filmul „Secretul lui Zorillo”. 

Că tot ai menţionat filmul. Ce alte proiecte de actorie mai ai pentru perioada care vine? 

În această perioadă urmează o premieră la care ţin foarte mult. Alături de Paul Ipate şi de Monica Odagiu voi lansa la mijlocul lunii februarie un spectacol de teatru pe care nu ar trebui să îl rataţi – „Te despart de nu te vezi!” se numeşte. După ce în data de 13 februarie îl vom juca în Bucureşti, la Sala Luceafărul (fostul Cinema PRO, n.r.), vom porni şi prin ţară: unde ajungem în oraşele Constanţa, Galaţi, Iaşi, Focşani, Cluj-Napoca, Zalău, Arad, Timişoara, Deva şi Braşov. O să vă ţin la curent pe reţelele sociale. 

Ce îţi mai doreşti pentru 2023? 

Sănătate şi energie, pentru că în rest le facem pe toate! 

Revine pe marile ecrane, cu filmul  «Ouăle, franceza şi ardelenii» 

image

Din 17 februarie, actorul Cosmin Seleşi revine şi în cinematografe, cu rolul pe care îl are în ultima parte a trilogiei „Pup-o, mă!”, comedia intitulată „Ouăle, franceza şi ardelenii”, în regia lui Tudor Botezatu, produsă de Papa Pictures.

Tică (interpretat de Alin Panc), singurul rămas burlac, e păcălit de fraţii săi – Bică (Cosmin Seleşi) şi Horică (Alexandru Pop) – că a ajuns la vârsta la care ori se însoară, ori va înnebuni. Dar asta nu va fi deloc uşor, căci lucrurile se complică atunci când în decor intră un popă străin, o franţuzoaică feministă care vrea să împiedice cu orice cost Ziua Lânii şi trei mândre care nu mai ştiu cum au ajuns la stână. În film mai joacă Kristina Cepraga, Alice Peneacă, Sorin Misirianţu şi mulţi alţii.  

image

Click! spune

După ce mai bine de zece ani  a făcut parte din „familia” postului tv Antena 1, unde a prezentat una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, „Te cunosc de undeva?”, Cosmin Seleşi a părăsit anul trecut canalul amintit pentru a reveni la PRO TV, post cu care a colaborat la începutul carierei sale artistice. Din decembrie, Cosmin Seleşi prezintă la PRO TV emisiunea-concurs intitulată „Batem palma?”, care se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.00. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net