Cosmin Seleși, infectat cu Sars-Cov-2. Cum se simte actorul

Ultima actualizare:

Cosmin Seleși s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2, pe măsură ce cazurile au reînceput să crească în număr, iar mai multe voci cred că ne vom reîntoarce la restricții. 

După doi ani, România a trecut printr-o pandemie cu un virus ce a plecat tocmai din China. De atunci, mai mulți români au trecut direct prin boală sau au decis să se imunizeze împotriva virusului folosind vaccinurile aprobate la nivel European. 

Seleși, infectat cu virusul SARS-Cov-2

Totuși, se pare că numărul de persoane ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2 a reînceput să crească simțitor, iar printre aceștia se numără și Cosmin Seleși, care a fost detectat pozitiv cu COVID-19, în urma testelor efectuate. 

Citește și despre: Cosmin Seleși, despre demisia de la Te cunosc de undeva: «Am vrut să mai renunț o dată»

Actorul a publicat o imagine pe rețelele de socializare în care era prezentat un test COVID-19, iar rezultatul pe care l-a obținut atestă faptul că este infectat cu noul coronavirus. 

Totuși, Cosmin Seleși a ținut să-i liniștească pe admiratori, spunându-le că, până acum, infecția nu a venit cu simptome prea dure și că totul este în regulă. Momentan, actorul se confruntă cu durerile musculare și de gât, simptome des întâlnite și un prim semnal de alarmă în cazul îmbolnăvirii cu COVID-19. 

Urmărește și: Cosmin Seleși vs Dan Negru! Prezentatorul spune că nu are bani de litoralul românesc!

Chiar și așa, după doi ani de pandemie în care a încercat să se ferească cum a știut mai bine de virus, Cosmin Seleși le-a promis fanilor săi că-i va ține la curent cu evoluția bolii. 

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după doi ani! Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri în gât! Vă țin la curent! Doamne ajută”, a fost mesajul lansat de Cosmin Seleși pe rețelele de socializare. 

Până la acest moment, în România, aproximativ 2,95 milioane de persoane au trecut, mai devreme sau mai târziu, prin boală. Din acest total, aproximativ 65.801 de persoane și-au pierdut viața în lupta cu virusul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net