Ea este prima câștigătoare „Bate palma” de la Pro TV! Câți bani i-a dat Cosmin Seleși?

Ultima actualizare:

Cosmin Seleși a intrat, cu succes, în echipa Pro TV, după ce, ani buni, a prezentat altă emisiune la postul concurent, Antena 1. Prima ediție a noii emisiuni-concurs, „Batem Palma?” a desemnat și prima câștigătoare, pe Eliza.

Eliza Fermuș este numele concurentei care a „bătut palma” cu Cosmin Seleși, tânăra, de profesie economist, câștigând 25.000 de lei, o sumă numai bună de încasat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Încă nu am cuvintele. Nu pot să mi le găsesc! Colegii din sală și telespectatorii m-au umplut de toată energia lor. Am riscat foarte mult (…). Am fost atât de aproape de suma cea mare”, a declarat entuziasmată Eliza.

Chiar dacă nu a câștigat suma de 100.000 de lei, premiul Elizei nu este deloc de lăsat, tânăra câștigătoare știind exact ce va face cu banii încasați. Concurenta are de gând să achite cheltuielile necesare organizării petrecerii de nuntă, așa că Eliza poate spune că a primit primul cadou oferit cu ocazia fericitului eveniment.

Îmi venea să dansez de bucurie și le urez succes colegilor și să ia marele premiu. Să riște și să ia marele premiu. Riscați, riscați pentru că ajungeți la niște emoții și trăiri care sunt unice în acel moment”, a mai spus Eliza Fermuș. 

Cosmin Seleși este prezentatorul noului show de la Pro TV, intrat în grila de programe, în locul emisiunii „Ce spun românii”, prezentată de Cabral. „Batem palma?” este difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, pe Pro TV, evident.

Formatul show-ului presupune participarea unui număr de 24 de concurenți. Sunt alocate 24 de cutii roșii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 de lei. Timp de o oră, concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau, dimpotrivă, una foarte de mică. Concurenții deschid cutiile, pe parcursul emisiunii, iar suma încasată este influențată de prestația fiecăruia dintre ei.

În primăvara acestui an, Cosmin Seleși a anunțat, spre surprinderea tuturor, faptul că va părăsi echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde era prezentator de 9 ani. Actorul a precizat că este vorba despre o provocare profesională, menționând că nu a fost concediat. 

Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit. Nu ştiu cum să zic, 9 ani a durat. Am fost primul prezentator”, declara, la vremea respectivă, Cosmin Seleşi, care de luni, 12 decembrie a debutat, din nou, pe micile ecrane, în cadrul proiectului „Batem palma?”.

Emisiunea a fost adaptată, respectând formatul internaţional „Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net