Cosmin Seleși, dezvăluiri despre noul show de la Pro TV: „Am avut niște momente atât de încărcate de tensiune”

#Exclusiv Click!

În urmă cu o săptămână, PRO TV a anunțat startul filmărilor pentru un nou show: „Batem Palma?”. Emisiunea, care va fi transmisă în curând, va fi prezentată de îndrăgitul Cosmin Seleși. Formatul este unul internațional longeviv, și a demonstrat succesul de-a lungul anilor, fiind unicul game show care poate aduce unui concurent o avere... dacă răspunde la o singură întrebare: „Batem palma?”.

image

Emisiunea are la bază formatul internațional ”Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks și creat de Endemol Shine. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Câștigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcție de prestația concurentului pe parcursul show-ului.

Vezi și: Cosmin Seleși a dat Antena 1 pentru Pro TV. Actorul îi ia locul lui Cabral

La finalul primelor zile de filmare, Cosmin Seleși a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru Click!.

Cosmin Seleși, declarații în exclusivitate după primele zile de filmare: „Vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune... o să vă surprind”

„Simt că e o provocare să sintetizez în doar câteva cuvinte prima săptămână de filmări de la Batem Palma?, dar vă pot spune așa: avem niște concurenți senzaționali, o atmosferă care ne ține zâmbetul și energia la cele mai înalte cote și un show pe care până și eu abia aștept să îl văd.

Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune... o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt încât este incredibil. Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca cel care joacă să câștige cât mai mulți bani.

De-a lungul filmărilor am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată.

Știu că sunteți curioși de ceea ce se întâmplă pe set, vă recomand să mai aruncați câte un ochi pe conturile mele sociale... când nu e nimeni pe fază, vă mai arăt câte ceva!”, a precizat îndrăgitul om de televiziune.

Mai poți citi și și: EXCLUSIV Cosmin Seleşi, şi cu tatăl, şi cu fiul în filmul «Secretul lui Zorillo». Cum arată cele 3 generații

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub loredana groza png
cub silvia chifiriuc png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
ruxi si cristi mitrea jpg
BeFunky collage (10) jpg