Fiica cea mare a lui Cabral Ibacka refuză să mai primească bani de la tatăl său. Ce motiv are Inoke: „M-am uitat în cont...”

Ultima actualizare:

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Are o carieră de succes și o familie minunată alături de Andreea Ibacka, actrița care l-a făcut, din nou, tată. Cei doi sunt părinții a doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel pe nume Tiago.

Cabral și fiica lui mai mare, Inoke
Cabral și fiica lui mai mare, Inoke

Totuși, prezentatorul de televiziune nu se află la primul său mariaj, el fiind căsătorit în trecut cu Luana Ibacka, femeia alături de care are o fată pe nume Inoke. Căsnicia lor nu a durat foarte mult, cei doi ajungând la divorț după 5 ani de mariaj. În ciuda acestui lucru, Cabral a păstrat legătura cu fiica sa, în vârstă acum de 20 de ani. Recent, prezentatorul a mărturisit că Inoke nu vrea să mai primească ajutor financiar din partea lui.

Cabral: „Nu-mi mai trimite, doar am salariu”

Recent, Cabral a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre mai mult aspecte din viața sa, printre care s-a numărat și relația cu primul său copil, Inoke.

Cabral a povestit un episod în care a primit un mesaj de la fiica sa, prin care tânăra l-a rugat să nu-i mai trimită bani, ea având deja un job și un salariu care o ajută să se întrețină singură.

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis...

A fost așa o chestie foarte ciudată, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: «Măi, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok, las-o așa. Și după aia îmi scrie: «Nu-mi mai trimite, doar am salariu»”, a povestit Cabral, uimit de atitudinea fiicei sale.

Cum se înțelege Inoke cu Namiko, fiica cea mică a prezentatorului

Potrivit spuselor lui Cabral, la doar 20 de ani, fiica sa cea mare are deja un job și se află la vârsta la care pășește în viața unui om adult. Cât despre relația cu sora sa mai mică, se pare că cele două se înțeleg incredibil de bine.

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a povestit Cabral, într-un interviu pentru Libertatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net