Cabral, confesiunea care a distrus Crăciunul! „Mama s-a lăsat de droguri, dar...”

Ultima actualizare:

De Crăciun, Cabral a trecut printr-un episod foarte bizar. Problemele pentru prezentatorul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au început, paradoxal, tocmai din cauza lui.  

Cabral, confesiunea care a distrus Crăciunul
Cabral, confesiunea care a distrus Crăciunul

La 45 de ani, Cabral continuă să-și păstreze spiritul viu și umorul la o înalțime ridicată. Doar că de data această, simpaticul om de televiziune a mers un pic prea departe. „Mama a reușit să se lase de droguri” se intitulează povestea relatată tocmai de sărbători de soțul Andreei Ibacka.

Totul a început când Cabral a avut câte ceva de meșterit pe acasă. „Înainte de Crăciun… îmi vine un nene să repare ceva. Intră în casă, mergem în sufragerie, mă apuc să-i explic ce și cum”, a scris vedeta de la Pro TV pe siteul Cabral.ro.

Cabral și „invitatul” său au fost întrerupți de mama prezentatorului de la Pro TV. Încurcată un pic, aceasta a nimerit abia din a treia încercare numele lui Namiko, primul copil al fiului ei.

„Meseriașul, zâmbind, îmi spune: Așa e și la mine. Până nimeresc copilul corect îi strig pe toți înainte… Și exact în acel moment, fix în acea clipă mi-a încolțit gândul rău. Firea mea de mâncărime-n cur a zis că nu se poate irosi așa ocazie superbă. Îmi iau o față serioasă, mă uit adânc în ochii omului, dau din cap amărât și-i spun: Nu. La mama e așa de când cu drogurile”, a povestit Cabral.

Cabral, pus pe glume de Crăciun. A păcălit un meșter că mama lui consumă droguri

Cabral, 45 de ani
Cabral, 45 de ani

Pus pe șotii de sărbători, îndrăgitul prezentator l-a luat complet prin surprindere pe meșter.  Bărbatul s-a schimbat la față în momentul în care Cabral i-a spus că mama sa consumă droguri. „Se uită după mama care-și făcea senină o cafea. Se uită iar la mine. Ridică din sprâncene. Înghite în gol și cu o mână ezitantă arată înspre mama: Dânsa?”, a relatat Cabral.

Dar povestea nu s-a încheiat aici. Vedeta a continuat gluma, uimindu-l și mai mult pe meșterul care a uitat și de ce a venit.

„A început cu marijuana. În perioada de extasy a fost relativ OK, doar că n-o mai scoteai din festivaluri și rave-parade… Apoi s-a dus la d-alea și mai rele. (...)Bine că nu i-a plăcut heorina… dar cocaina a făcut-o cu capul.

Au fost câțiva ani grei. (...) Acum mama e bine. S-a lăsat de droguri. Doar că acum a dat în patima alcoolului… o rupe pe țuică!”, a povestit Cabral pe blogul său.

Cum a reacționat mama lui Cabral când a auzit cum minte fiul ei

Cabral s-a pus pe glume de sărbători
Cabral s-a pus pe glume de sărbători

Momentul de ficțiune a fost întrerupt de mama vedetei de la Pro TV. Aceasta a avut o reacție furioasă după ce a auzit ultima frază rostită de fiul ei. Totodată, i-a promis și o mamă de bătaie lui Cabral.

Și m-a auzit buzoianca, desigur. Nu pot să vă spun ce-a fost la gura ei… dar pot spune că mi-a promis o mamă de bătaie d-aia mișto. Încă nu s-a livrat bătaia, dar la masa de Crăciun în familie am surprins-o de câteva ori cu niște cuțite mari, privind spre mine”, a relatat Cabral în finalul poveștii sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net