Adevărul din spatele revenirii lui Cabral pe micul ecran. Ce se întâmplă cu emisiunea Ce spun românii, de la Pro Tv

După ce a terminat de filmat pentru reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral ne anunța că ia o pauză de la „Ce spun românii”. Emisiunea a fost atunci înlocuită cu „Batem palma”, prezentată de Cosmin Seleși. Din păcate, show-ul nu a întrunit așteptările telespectatorilor și iată că la puțin timp a fost schimbat din grilă.

Chiar dacă s-a muncit la acest show, probabil că telespectatorii încă mai duceau dorul lui Cabral și celor 100 de români. Din fericire, emisiunea a mai avut ediții filmate, așa cum ne-a spus chiar Cabral, într-un interviu acordat anul trecut.

Cabral: „E momentul să respir”

„Am ţinut programul normal de filmare. Şi mai avem, încă, ediţii nedifuzate. Nu suntem în reluări şi nici nu o să fim în reluări. Noi dorim, cumva, să avem două sesiuni mari de filmare, în fiecare an. Şi acoperim, astfel, cele patru sezoane. Gândiţi-vă că am trecut, cu siguranţă, de 1.300 de ediţii şi încă mai avem. Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez.

Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an... La un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir”, spunea Cabral.

Emisiunea „Ce spun românii” revine din 6 martie, de la ora 18:00, la Pro TV. Cabral se întoarce cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări surprinzătoare.

Au reînceput filmările pentru show-ul „Ce spun românii”

După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul „Batem palma”, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune: „Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii...”, a spus Cabral.

cabral dominicana jpg

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea „Ce spun românii”. 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1.701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut.

La nivel de audiență, de când s-a lansat în 2015, emisiunea „Ce spun românii” a atins în medie peste 1 milion de telespectatori, la nivel Național, în fiecare ediție. Anul trecut, pe targetul Național 21-54, ESOMAR ABCD, ca medie de audiență, quiz show-ul a fost peste principalul competitor.

La finalul celor 60 de ediții de succes, lider de audiență pe acel slot, primul sezon Batem Palma? se va încheia săptămâna viitoare când calculatorul îi va alege pe ultimii concurenți care se vor lua la întrecere cu norocul și vor elimina cutiile aflate în joc, cu dorința de a câștiga premiul cel mare de 100.000 lei. Show-ul se va întoarce pe micile ecrane în curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net